Diskussion:Intertekstualitet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Økonom Magter du i din store hjælpsomhed at give mig en hånd med med at få denne side omdøbt? Den bør hedde "Intertekstualitet", ikke "Intertekstuel reference". Lige nu omdirigerer "intertekstualitet" her, og det er givetvis misvisende. En intertekstuel reference er et mestendels litterært begreb, der kun delvis genkendes uden for litteraturfaget; den er en form for intertekstualitet. "Intertekstualitet" derimod er et meget bredere begreb, der bruges både i de æstetiske videnskaber, i mange sprogvidenskabelige discipliner, i retorikken og sikkert også andre steder. De bør have en artikel, som faktisk rammer, hvad de søger efter. --AukenSune (diskussion) 22. apr 2020, 10:18 (CEST)

Jeg har flyttet siden. Det gøres meget nemt ved hjælp af rullegardinmenuen "Mere", som indeholder en "Flyt"-option. Afhængigt af historikken kan der dog være nogle mere komplicerede sider, som almindelige brugere ikke kan flytte, men kun en administrator. Men i dette tilfælde var der ingen problemer. Økonom (diskussion) 22. apr 2020, 10:25 (CEST)

Tusind tak Økonom, og tak fordi du tog dig tid til at forklare også. Jeg er stadig ikke nogen haj til det tekniske. --AukenSune (diskussion) 22. apr 2020, 13:49 (CEST)