Diskussion:Ishøj Station

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
S-tog.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt S-tog. Projektet forsøger at koordinere artiklerne, der omhandler Københavns S-togsnet. Hvis dette har din interesse, kan du begynde at udvide nærværende artikel, eller tjekke ind på ovenstående link for at se, hvad du ellers kan lave.

Hmmm - hvis man skal være nøjagtig er Ishøj ikke en station (jernbane), men et trinbræt (det samme gælder i ø Bagsværd. Det er ok at skrive S-togsstation (det er den jo for passagererne), men artikeloverskriften burde være Ishøj T - Bagsværd er i øvrigt også blot "T". --John 22. dec 2005 kl. 11:38 (CET)


- Kan tognørderne ikke holde deres tågede fagsnak for dem selv? Og så kan vi andre få lov at snakke almindeligt dansk!! Ifølge Nudansk ordbog (og dansk sprogbrug for 99,9% af danskerne) er en station "et sted langs en jernbanelinie hvor tog standser, så passagerer kan stige af og på; oftest med en tilhørende bygning eller andre faciliteter" (Politiken Nudansk med etymologi, 2000). Og lad mig tilføje at ejerne af stationen, DSB/DSB S-tog, også selv bruger ordet Ishøj Station - ligeom de kalder alle andre stationer (selv det mindste trinbræt) for en station. Se link: [1]

Jeg tilslutter mig at vi må holde os til ordbogsdefinitionerne af station og trinbræt. --IbRas 30. maj 2006 kl. 22:54 (CEST)


- Jeg har slettet linien "Neden for den anden perron (for tog mod Hundige/Køge) åbnede senere i 2005 en 7-Eleven.", da jeg finder den irrelevant. Butikken er en del af bycenteret, ikke stationen. --IbRas 30. maj 2006 kl. 22:54 (CEST)