Diskussion:Istedgade

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Redirect[redigér wikikode]

Er det nødvendigt med (København) findes der andre Isedgader? --Opspin 15. sep 2006 kl. 11:55 (CEST)

Der findes andre (Århus, Aalborg, Holstebro, ...), men om de er interessante...? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 15. sep 2006 kl. 11:57 (CEST)
Det giver i hverfald ikke nogen mening da der er en redirect fra Istedgade. I så fald skulle Istedgade være en disambiguation side. uackor 16. maj 2007 kl. 15:36 (CEST)
Af ovennævnte grund har jeg foreslået siden flyttet til Istedgade. Hvis det viser sig de andre Istedgader er notable, kan man måske oprette siden Istedgade (flertydig). mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. dec 2009, 17:24 (CET)
Hvis det ikke findes artikler om "Istedgade" andre steder i dansk Wikipedia synes jeg det er rimeligt at fjerne "(København)", det står vel "København" i teksten ?? - men synes at det bør tilføres lidt om den sociale situation - idag og de senere årtier. Fx prostitution og stoffer. Kirkens virkomhed og politiets URO-enhed etc. Salget af stoffer omkring Hovedbanegården er ikke så synligt mere, men der er stadigt stoffer og metadon til salg.