Diskussion:Ivar Huitfeldt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Der burde vel være en ensretning af navnet på artiklen i forhold til det der er brugt i artiklen? Jeg har søgt efter navnet og umiddelbart virker det som om Ivar/Iver bliver brugt lige meget. Orlogsmuseet/Statens Forsvarshistoriske museum på nettet samt artiklens kilde synes at benytte dette navn mest (dog ikke konsekvent). På Iver Huitfeldts gravkapel og resten af den hjemmeside er han også benævnt Iver. På denstoredanske.dk samt lexikon.dk benytter man dog Ivar. - MTLarsen 6. apr 2011, 12:56 (CEST)

Jeg har nu fjernet flytteforslaget jf. WP:FLYT.
- Sarrus (db) d. 22. jan 2012, 18:33 (CET)

dansk - norsk[rediger kildetekst]

Ivar Huitfeldt burde omtales som en norsk sjøoffiser i den dansk - norske flåten. Som står i samsvar med http://da.wikipedia.org/wiki/Peter_Wessel_Tordenskiold --Mattamatikk (diskussion) 5. sep 2013, 15:12 (CEST)