Diskussion:J.M.R. Holm Hansen Jr.

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Sorteringsnøgle?[rediger kildetekst]

Bruger:Steenthbot har indsat sorteringsnøglen {{DEFAULTSORT:Jr, J.M.R. Holm Hansen}}. Jeg tvivler på at den er rigtig. Jeg tror den skal hedde "Hansen, J.M.R. Holm Jr." eller sådan noget ligende". F.eks. sorteres Max Hansen Jr. også under "Hansen, Max Jr.".

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. jun 2014, 12:07 (CEST)

Det er en fejl - den skal rettes. --Steen Th (diskussion) 8. jun 2014, 12:14 (CEST)

Bang Johansen?[rediger kildetekst]

Det er kun i den sjette danske Olsen-banden-film, Olsen-bandens sidste bedrifter (1974), Bjørn Watt Boolsens karakter hedder J.M.R. Holm Hansen Jr. I de øvrige film hedder karakteren "Bang Johansen" og er hhv. vekselerer, rådgivende ingeniør, direktør i forsikringsselskabet Høje Nord m.v. Ved ikke, om det var Balling og Bahs' idé, at der var tale om to forskellige personer, eller om det var samme person under forskellige navne. Selv tror jeg, det første er mest sandsynligt, da J.M.R. Holm Hansen Jr. i slutningen af Olsen-bandens sidste bedrifter ser ud til at stå til en længere fængselsstraf for økonomisk kriminalitet. Jeg vil gerne høre andres mening, og om der evt. er belæg for en separat artikel om Bang Johansen. Mvh. -- Bob Collowân (diskussion) 29. jun 2016, 11:48 (CEST)

 Kommentar Alternativt bør denne og Egon Olsen m.fl. samles i én, Figurer fra Olsen-banden eller Personer fra Olsen-banden eller andet. Men hvis det er, bør den tages på Wikipedia:Sammenskrivningsforslag. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. jun 2016, 12:36 (CEST)
Man kunne måske nøjes med at tildele bipersonerne i filmene én samlet artikel, f.eks. Bipersoner fra Olsen-banden, og beholde artiklerne om hovedpersonerne Egon, Benny og Kjeld. Men er du enig i, at det er en fejl at skrive, at J.M.R. Holm Hansen Jr. er med i flere film end Olsen-bandens sidste bedrifter? Som jeg husker det, er bagmanden i de senere af de oprindelige Olsen-banden-film (Olsen-banden deruda'Olsen-banden over alle bjerge) Bang Johansen, mens den Holm Hansen, der er med i den nyere Olsen-bandens sidste stik (som foregår mange år efter de oprindelige film), af kronologiske grunde ikke kan være den samme som i Olsen-bandens sidste bedrifter, da han i filmen er skildret som en relativt ung mand, spillet af Henrik Koefoed. -- Bob Collowân (diskussion) 1. jul 2016, 18:33 (CEST)