Diskussion:Jerusalem

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Bibelen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Bibelen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af bibelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Status som hovedstad[redigér wikikode]

Dette er ikke et emne, som ligger inden for min spidskompetence, men jeg vil lige gøre opmærksom på, at enwiki har en meget detaljeret opgørelse over, hvilke lande, der anerkender J. som Israelsk hovedstad og hvilke, der anerkender den som Palæstinensisk hovedstad. - Samt lidt om et evt. delt J. mellem parterne.--Ramloser (diskussion) 11. dec 2017, 22:14 (CET)

Enig, vi burde udbygge med det engelske afsnit. Måske vil jeg se på det en af dagene. Samtidigt vil jeg skifte infoboksen, til den generelle infoboksby, og flytte lidt rundt på referencerne. Referencen til FN's sikkerhedsråds vedtagelse om Jerusalems status i 1980 bør stå helt oppe i infoboksen.