Diskussion:Kænguruer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor står der ikke mere!? (skrev 87.72.8.123 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er nok ingen der har haft interessen til at skrive om kænguruen, men du er da mere en velkommen til selv at skrive videre på den. --JimmiAgerskov 6. okt 2008, 13:22 (CEST)

Okay, men det kunne være fedt hvis en eller anden gad skrive mere på. (skrev 87.72.8.123 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Flertalsform[redigér wikikode]

Er der nogen særlig årsag til at artikelnavnet er i flertal ? -Henrik Sørensen (diskussion) 23. mar 2017, 10:53 (CET)

Ja, vi plejer at bruge flertal her på dansk wikipedia når artiklen handler om en dyregruppe.--Weblars (diskussion) 23. mar 2017, 21:34 (CET)