Diskussion:Kalorietælling

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kalorietælling

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kalorietælling er markeret med notabilitet. Jeg har også en ubehagelig fornemmelse af, at indholdet i artiklen er taget et andet sted fra... Jeg kan bare ikke rigtig finde ud af hvor fra. Lad os tage diskussionen hér.

  • Slet - Jeg mener ikke, at emnet er notabelt, hvorfor jeg hælder mod sletning af artiklen, og min mavefornemmelse siger mig, at der også er tale om mulig copyvio.

--Greasysweet 18. dec 2011, 00:02 (CET) -

  • Slet - Det er klart, at hvis teksten er kopieret, skal den slettes. På den anden side ville en artikel om emnet vel nok være relevant og interessant. --Rmir2 18. dec 2011, 09:09 (CET)
  • Sammenskriv - Såfremt teksten er kopieret andetstedsfra, skal den selvfølgelig skrives om. Og derefter skrives ind i enten kalorie eller slankekur. mvh Tøndemageren 18. dec 2011, 18:17 (CET)
  • Slet - Pelle Hansen 19. dec 2011, 17:35 (CET)
  • Sammenskriv - På EnWiki udgør emnet et kort afsnit i artiklen Dieting (slankekur) og jeg tror også, det er hvad emnet kan bære. Jeg er også ret sikker på, at det er skrevet til anden brug, men for mig ligner det, en opgavebesvarelse fra folkeskolen el. lign. --Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 20. dec 2011, 11:17 (CET)
Konklusion:
Der er hverken konsensus for at slette eller beholde. Der er dog et overvældende flertal (3/5) for at slette. Dog har samme antal personer, tilkendegivet at emnet kan være relevant, så henset Wikipedias fem søjler beholdes dele af teksten i sammenskrevet form, i artiklen slankekur: Sammenskrives. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 29. dec 2011, 08:55 (CET)