Diskussion:Kaptajn Kaper i Kattegat

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Computerspil Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Computerspil, et forsøg på at koordinere forbedringer og oprettelser af computerspilsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Kaptajn Kaper-licens[rediger kildetekst]

Hej Kezze. Jeg bliver nødt til at spørge til den præcise licensformulering i Kaptajn Kaper, så vi er sikre på, at billedet må benyttes på den danske Wikipedia. --Pred (diskussion) 29. jun 2006 kl. 19:39 (CEST)

http://www.kaptajnkaper.dk/download.htm (Programmørens egen hjemmeside) kan både kildekode og spil hentes til fri afbenyttelse. Spillet er skrevet før GPL eksisterede - men programmøren skriver at det er til fri afbenyttelse. --kezze (diskussion) 29. jun 2006 kl. 23:26 (CEST)

Jeg har noteret billedet som uden licens. Det er ikke nok, at du skriver det sådan. Du er nødt til at indhente dokumentation (f.eks. i form af e-mail), hvor betingelserne beskrives. F.eks. om alt materiale er fuldstændigt frit (PD) eller han beholder ophavsretten, men tillader al brug.
Det er besværligt - men vi er nødt til at sikre, at materiale ikke er konflikt med andres rettigheder. --|EPO| 3. jul 2006 kl. 17:20 (CEST)

Hej Peter Ole Frederiksen her. Alt på kaptajnkaper.dk er frit og licensfrit tilgængeligt. For god ordens skyld. lægger jeg selv billedet ind.(Skrev Pofdk (diskussion • bidrag) 25. jun 2008. Husk at signere dine indlæg.)

Ovennævnte billede (Kaperkort.jpg) ser ud til at være slettet fra Commons igen (Kaptajn Kaper.jpg, nåede vist aldrig længere end da.wiki dengang der var lokalt opload?), så... hvordan undgår man i dette tilfælde, at de ikke slettes? TherasTaneel (diskussion) 17. aug 2019, 03:53 (CEST)