Diskussion:Karolinelund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aalborg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aalborg, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aalborg-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

I sæsonnen 1946 lå Bdr. Linds omrejsende tivoli på "de Sauerske grunde" Tivoli Karolinelund åbnede første gang den 20. april 1947. Hvor fra opstår det med 1946? Har der mon været nogen der har haft brug for at fremskynde et jubilæum?(Skrev Dankia (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Karolinelund er lukket http://epn.dk/brancher/turisme/article2206025.ece Zpon

Kilde mangler[rediger kildetekst]

@Bruger:Tøndemageren: Gotfredsen dokumenterer alle de tre-fire påstande i afsnittet ... det kan da ikke være meningen at der skal være en note for hvert punktum. -- Poul G disk. 7. mar 2019, 08:25 (CET)

Kan du ikke uddybe hvad din kommentar går ud på? mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2019, 09:00 (CET)
Første afsnit i Ejerforhold indeholder en række påstande:
  1. Var oprindeligt sumpet
  2. Placering nordvest for 'den store eksercerplads' ... og det er herefter du har indsat kildemangler i stedet for min noteforklaring på, hvor det den eksercerplads lå
  3. Ejet af Aalborg Kommune ... og herefter en punktum
  4. Fra 1824 stillet til rådighed for (et regiment)
  5. Som drænede og etablerede pavillion og kolonihaver ... og herefter yderligere et punktum
... og herefter følger så en note med henvisning til fire sider i Gotfredsen. Det er disse fire sider jeg mener dokumenterer alle påstandene. Jeg synes det vil være overkill at dokumentere dem enkeltvis, og egentlig også de enkelte sætninger ... så overraskende og kontroversielle er de vel trods alt ikke. (I bøger har jeg set konventionen at sætte noten foran afsnittet anvendt, men det vil vist være en praksisændring her i Wiki.) -- Poul G disk. 7. mar 2019, 10:11 (CET)
Jeg har ikke sat spørgsmålstegn ved noget at det du skriver faktisk - så undrer mig over at du bringer det op (det betyder dog ikke, at man ikke kan sætte referencer på hver påstand, men det er en anden snak. Jeg vil dog anbefale dig, at lave så specifik henvisning som muligt - det vil sige at kan du lave specifik sidehenvisning til første sætning (altså frem til første punktum), så vil det være bedre, end at have én samlet for hele afsnittet, når det drejer sig om fire sider.
Derudover har jeg fjernet <ref>Området omkring Fynsgade.</ref> da den reference ingen mening giver. Eftersom jeg gik ud fra det var en reference, satte jeg et {{km}} på i stedet. Jeg kan dog fornemme på dig, at du mente dette som en uddybende oplysning, hvorfor jeg vil anbefale dig at bruge {{efn}} i stedet, og supplerer det med afsnittet "Noter" og {{notelist}}. Derudover er det altid en god idé at komme en reference på noterne. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2019, 10:31 (CET)