Diskussion:Keith Lohse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Keith Lohse

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Palnatoke markerede i november 2011 Keith Lohse med {{notabilitet}}. Det må være på tide at tage debatten. --Medic (Lindblad) 12. feb 2012, 18:47 (CET)

  • Symbol delete vote.svg Slet - ligner (selv)promovering --Rmir2 12. feb 2012, 19:33 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Endnu en af de artikler hvor jeg tænker.. hvorfor skal det diskuteres? Det er da oplagt at denne mand ikke har notabilitet. Jeg er også aktiv på flere internet fora. Den er jo skrevet af ham selv, det er da næsten alt for tydeligt. Burde ikke diskuteres, men slettes som nonsens. Slettes hurtigst muligt. --Rasmusbyg 13. feb 2012, 11:40 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Han er på det seneste åbenbart blevet radiovært, men jeg tvivler på at der er gode grunde til at vi skal have en artikel om ham. Det kan naturligvis ændre sig. --Palnatoke 13. feb 2012, 11:52 (CET)
Symbol comment vote.svg Kommentar Han er radiovært på en kanal uden mange lyttere i forvejen, og så med en sendetid der hedder midnat - 02:00, det er vidst heller ikke nok til at gøre ham notabel. --Rasmusbyg 13. feb 2012, 12:00 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - som Rasmusbyg ovenover. --Pixi Uno 13. feb 2012, 23:06 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Som Rasmus. Slet ikke værd at beholde, bør faktisk slettes uden yderligere debat. --Altaïr Ibn-La'Ahad 17. feb 2012, 14:23 (CET) -
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er konsensus om sletning. Artiklen slettes.--Rasmusbyg 19. feb 2012, 05:08 (CET)

Jeg satte en NPOV-skabelon på denne artikel, da flere formuleringer ikke er helt neutrale. Fx: "Dog er Keith altid respekteret af sine omgivelser, uanset divergerende holdninger, på grund af sin enorme spændvidde og afvæbnende humor." Derudover er jeg noget i tvivl om artiklens troværdighed, og de eksterne henvisninger kan ikke afhjælpe dette, da de går til generelle sider, som handler om alt andet end Keith Lohse. Det virker dog ikke til, at artiklen er en gennemført joke. --Heelgrasper 12. jul 2006 kl. 02:26 (CEST)

Neutral?[redigér wikikode]

Denne artikel er forsøgt at være neutral, men jeg kan godt se at dit eksempel kan tolkes anderledes. Jeg ændrer naturligvis straks på formuleringen.

Med hensyn til linkningen, vidste jeg faktisk ikke, at man måtte linke direkte til undersider. Dette bliver der også styr på nu.

Og troværdigheden er alvorligt ment. Hvis man læser bare en lille del musikrelaterede nyheder og anmeldelser fra den danske musikscene, vil man næsten uvægerligt stifte bekandskab med Keith Lohse.