Diskussion:Kia cee'd (ED)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Biler Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Biler, et forsøg på at koordinere dækningen af biler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billederne burde opdateres, da Ceed har fået et facelift siden da.- Peter Holst, Pedder (Skrev Pedder (diskussion • bidrag) 6. mar 2010, 17:15. Husk at signere dine indlæg.)

Det er de da allerede. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 7. mar 2010, 11:03 (CET)

Titel på artiklen[rediger kildetekst]

Det er forvirrende, at artikeltitlen er Kia cee'd, mens der står Kia Cee'd Ceed (med stort C) først i artiklen. Jeg troede først, at den ganske enkelt skulle flyttes, men jeg kan se, at flere iw'er også bruger det med småt. Det er vel en del af et navn, så umiddelbart burde det være med stort, men der findes selvfølgelig mulighed for særstavning af navne.

Under alle omstændigheder bør der være overensstemmelse internt i artiklen (titel og tekst). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. mar 2013, 10:05 (CET)

Forbugs oplysninger[rediger kildetekst]

Tabellen er indexseret efter motorstørelse, men forbruget er afhængig af modelen hatchback eller stationcar. Vi bør lave et interval i forbruget eller tage modellerne i betragtning --Pita (diskussion) 24. feb 2016, 22:15 (CET)