Diskussion:Kirkpatrick MacMillan

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:Pugilist har tilføjet Kategori:Cykler til artiklen om denne person. Jeg synes, det er ret sært at sætte en person i sådan en kategori, også selv om han tilsyneladende har spillet en rolle i udviklingen af cykler - er der andre, der har det på samme måde? —Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. apr 2019, 19:30 (CEST)

Jeg har ikke stærke følelser for det, men jeg synes nu ikke, at det er så unarturligt at omtale den moderne cykels opfinder i kategorien “cykler”. En interesseret læser, der søger information om emnet cykler, kan have glæde af at finde artiklen om MacMillan. Det er helt generelt min opfattelse, at det er er en fordel med flere kategorier til de enkelte artikler, da læsere kan have mange tilgange til emnerne. Bemærk, at artiklens kategorier ikke havde nogen reference til det, som manden er kendt for, hvilket jeg mener er en klar mangel. Det kan dog overvejes at sætte ham i underkategorien Cykelproducenter, men en egentlig producent var han ikke.
Jeg vil dog mene, at det er en mangel, hvis ikke han i kategorisystemet knyttes til (et eller andet med) begrebet “cykler”. Pugilist (diskussion) 12. apr 2019, 20:02 (CEST)
Kategori:Cykler indeholder i forvejen underkategorierne Kategori:Cykelproducenter og Kategori:Cykeldele som ikke er cykler, så at sætte denne artikel i kategorien svarer sådan set til normal praksis som jeg ikke har noget problem med. Men måske ville det være en fordel at oprette Kategori:Cykeldesignere som andre artikler sikkert også kunne bruge. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. apr 2019, 20:50 (CEST)