Diskussion:Klippegrævlinger

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Zoologi Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Zoologi, et forsøg på at koordinere oprettelsen af zoologirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvorfor skulle denne artikel flyttes til entalsformen? Primater står under flertalsformen og ikke under primat. Ligeledes med de andre familier, slægter, ordener osv. Jeg kan godt se at det bryder med det normale mønster med altid i ental, men f.x. Den store danske encyclopædi lister også dyregrupperne i flertalsformen, så jeg tror at det er normen.

Isfisk 25. nov 2004 kl. 15:23 (CET)

Et yderligere argument er at fuglearten vibe tilhører slægten viber. Hvis man ikke fastholder at arter skal være en ental og slægter, ordener og familier m.m. skal være i flertal kan man ikke skelne mellem vibearten og viber som slægt.

Isfisk 25. nov 2004 kl. 16:07 (CET)