Diskussion:Kvas

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
WikiProjekt Litauen Denne artikel er en del af WikiProjekt Litauen, der er et forsøg på at koordinere dækningen af Litauen-artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Arkiv1

Uden overskrift[redigér wikikode]

Husk: Det første øjet fanger i en artiklen bør være introduktionen, derfor bør der ikke være et billede i øverste venstre hjørne af artiklen. Se: Stilmanual, afsnit 8, Illustrationer. Jeg flytter. --Ultraman 1. aug 2009, 17:38 (CEST)

BEKLAGER ... jeg nåede det ikke før dig :(

Hvad planlagt at flytte billederne ... sorry for besværet, men var noget optaget af Paneriai artiklen, og at få skabeloner til at fungere... --PerV 1. aug 2009, 14:51 (CEST)

Translitteration og artikelnavn[redigér wikikode]

Artikelnavnet bør ændres til den korrekte translitteration af квас, nemlig Kvas. Kvass er translitteration til engelsk. Hvad siger PerV? --Madglad (diskussion) 28. apr 2017, 10:52 (CEST)

Enig, flytter! mvh Per (PerV) (diskussion) 28. apr 2017, 12:27 (CEST)