Diskussion:Lægeløftet

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Bør selve lægeløftets ordlyd ikke flyttes til WikiSource (s:Lægeløftet)?--Nikolaj 22. aug 2006 kl. 01:24 (CEST)

Personligt synes jeg godt, at ordlyden kunne bevares i artiklen, da det ikke er så lang en tekst, men det bør indgå i en en sammenhæng, hvor lægeløftets oprindelse, historie og bl.a. den juridiske betydning af løftet forklares nærmere. --Heelgrasper 22. aug 2006 kl. 02:15 (CEST)
Fair nok. Men det ser lidt forkert ud nu, hvor selve løftets ordlyd er 2/3 eller mere af teksten. Så hvis vi bare kunne få fyldt de oplysninger på, du nævner, så er det nok fint.--Nikolaj 22. aug 2006 kl. 16:46 (CEST)
Skulle nu være gjort. Bedre sent end aldrig.Calvin (diskussion) 14. jul 2013, 11:14 (CEST)

Sammenskrivning[redigér wikikode]

Der er ingen grund til at have lægeløftet i to artikler. Denne artikel handler om et rent dansk fænomen, der med fordel kan behandles i en international kontekst. --Palnatoke (diskussion) 11. aug 2015, 10:18 (CEST)