Diskussion:Lagtingsvalget 1966

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Samlet mandattal passer ikke[rediger kildetekst]

Der står tydeligt i artiklen, at antal repræsentanter i alt er ændret til 26. Men tæller man listernes mandattal sammen, bliver resultatet kun 25. Hvor blev det sidste mandat af? Ifølge [1] skulle det være ukorrekt, at Folkeflokken fik 5 mandater - de skulle have 6. Så er det en simpel fejl der? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. aug 2015, 16:01 (CEST)

Hej. Ja, det har du ret i, det er en fejl. Jeg kan se, at den lige er blevet rettet. Godt set. Vh. --EileenSanda (diskussion) 8. aug 2015, 16:22 (CEST)
Jeg opdagede det tilfældigt, da en anonym bruger havde været inde at bytte (korrekt!) om på to andre listers mandattal, men det måtte jeg jo lige verificere. Og så opdagede jeg det her - meget pudsigt! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. aug 2015, 20:48 (CEST)