Diskussion:Latinerkvarteret (Aarhus)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Latinerkvarterets Placering[rediger kildetekst]

Hvad mangler du kilder på ifm. latinerkvarteres placering, Bruger:Madglad i forhold til Aarhus Ø? Det er da bare at kigge på et kort. Er lidt uforstående overfor at du mener at det er min egen "holdning". (Skrev RobertoDenmark (diskussion • bidrag) 2020-04-14 21.18. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg fjernede sætningen:
"Bydelen var grænsede tidligere helt ud til havet i den Østlige del af byen, hvor jernebanesporene på Grenaabanen afgrænsede by og havn, men i dag er byen vokset ud på området på havnefronten og Latinerkvarteret er vokset sammen med den nye bydel Aarhus Ø."
Sætningen var ikke efterfulgt af en kilde, men afsluttede underafsnittet. At du mener at kunne se på et kort at to nabobydele er "vokset sammen" er hverken en kilde, eller ensbetydende med at andre er enige med dig i at to bydele med meget forskellig karakter er vokset sammen.
Og jeg mener stadig ikke at wikipedianeres personlige holdninger til bydeles sammenvoksning og udbredelse skal skrives i artiklerne. Der er kludder nok i Århus-bydelenes geografi i forvejen. /Madglad (diskussion) 14. apr 2020, 21:44 (CEST)