Diskussion:Lawson-Cypres

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Lawson-Cypres

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg foreslår omdirigeringen Lawson-Cypres slettet, fordi der findes en anden og mere korrekt omdirigering, der hedder Lawsoncypres. Bindestregen er misvisende, for den bruges i plantenavne til at vise hvilken slægt planten tilhører, men Lawsoncypres tilhører ikke Cypres-slægten.--Weblars (diskussion) 2. okt 2013, 21:57 (CEST)

Slet --Weblars (diskussion) 2. okt 2013, 22:02 (CEST)
Behold Spild af tid at diskutere sletning af nogenlunde korrekte omdirigeringer. Det er muligt at den ikke skulle være oprettet, men nu er den der og så er der ingen grund til at bruge mere tid på det. --Santac (diskussion) 3. okt 2013, 06:28 (CEST)
Behold - netop fordi siden omdirigerer til det rigtige navn kan den beholdes. Rmir2 (diskussion) 3. okt 2013, 06:42 (CEST)
Behold - Enig med Santac og Rmr2. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 3. okt 2013, 07:39 (CEST)
  •  Kommentar - Artiklen er oprindelig oprettet under Lawson-Cypres formentlig fordi en person forbandt dette navn med planten. Der er således en mulighed for, at også andre kunne finde på, at slå op under dette navn. Derfor ingen grund til at slette omdirigeringen. Vi bør selvfølgelig ikke have åbenbart overflødige omdirigeringer (eksempelvis alle mulige varianter af tænkelige stavefejl), men det skader ikke at have Lawson-Cypres liggende. Så vil det endda blive muligt for en læser, at læse, at en Lawsoncypres ikke tilhører Cypres-slægten. Pugilist (diskussion) 3. okt 2013, 08:05 (CEST)
  •  Kommentar - Ok. Jeg mente egentlig det var oplagt at slette den, fordi det virkede som en fejl, der springer i øjnene, hver gang man begynder at skrive de første bogstaver af lawsoncypres i søgefeltet, hvad de fleste her vel har prøvet :-). Måske bruges navnet Lawson-Cypres virkelig af nogen, siden artiklen blev oprettet under det navn som Pugilist skriver.--Weblars (diskussion) 3. okt 2013, 16:07 (CEST)
Konklusion:
Omdirigeringen beholdes. Pugilist (diskussion) 9. okt 2013, 11:56 (CEST)
  1. REDIRECT Diskussion:Ædelcypres