Diskussion:List

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sydslesvig Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sydslesvig, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sydslesvigrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Flytning[redigér wikikode]

List blev for et par dage siden flyttet til List (landsby) uden at efterlade en omdirigering, og uden at nogen anden side blev oprettet i stedet. Det efterlod mange eksisterende links til List som røde. For at rette op på det, og fordi der ikke andre artikler med opslagsordet List, har jeg flyttet artiklen tilbage igen. Det skete desværre fra en browser hvor jeg var logget ind som min bot hvilket jeg beklager. Mvh. Kartebolle (diskussion) 2. sep 2014, 21:58 (CEST)

Kommunen List auf Sylt?[redigér wikikode]

Den tyske artikel som denne artikel via wikidata er linket til omhandler kommunen List auf Sylt og ikke bare byen List. Bør dette ikke rettes?--Hjart (diskussion) 17. aug 2018, 08:24 (CEST)

Jeg tvivler på at nogen Wikipedia har separate artikler om byen og kommunen. Det almindeligste er at tyske kommuner og byen som kommunen har navn efter behandles i samme artikel. Vi har også selv mange sådanne artikler som typisk starter med "X er en by og kommune i Y". Så sproglinkene er nødt til at gå til kommunen hvis der skal være nogen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. aug 2018, 09:49 (CEST)