Diskussion:Lokomotivværkstedet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Centralværkstedet[rediger kildetekst]

Er de:Centralværkstedet København og Lokomotivværkstedet det samme? --Hjart (diskussion) 5. nov 2020, 16:33 (CET)

Kort fortalt så var Lokomotivværkstedet en del af Centralværkstedet, der også omfatter en række andre værksteder og faciliteter. Nogle af dem er nu overgået til andre formål, blandt andet Lokomotivværkstedet, mens andre stadig bruges til vedligeholdelse af tog. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. nov 2020, 17:06 (CET)
Det jeg egentlig var interesseret i var hvorvidt jeg kunne tillade mig at merge de 2 wikidataemner eller om de skal linkes på en anden måde. --Hjart (diskussion) 5. nov 2020, 17:09 (CET)
De bør holdes adskilt. Lokomotivværkstedet er en bestemt bygning, der indgår i Centralværkstedets område med flere forskellige bygninger omkring Otto Busses Vej. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. nov 2020, 17:21 (CET)
Tak. Jeg har nu oprettet commons:Category:Centralværkstedet (København). Kan man anbringe andre eksisterende billeder der? --Hjart (diskussion) 5. nov 2020, 17:36 (CET)
Jeg har tilføjet nogle enkelte billeder fra Otto Busses Vej, der er en offentlig vej gennem området. Men de dele af Centralværkstedet, der stadig er aktive, er indhegnede arbejdspladser med adgang forbudt for offentligheden. Det lægger en dæmper på mængden af brugbare billeder, hvis de ikke skal være taget gennem hegn og åbne porte. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. nov 2020, 21:12 (CET)