Diskussion:Lone Dröscher Nielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Skrivning af navnet: ø eller ö og bindestreg[rediger kildetekst]

Mange kilder skriver Dröscher med ö. Det gælder fx på forsiden af hendes bog (se Google Books) og det danske kongehus (Søg navnet på https://kongehuset.dk/modtagere-af-danske-dekorationer). Især tidlige kilder bruger mest Drøscher med ø, fx https://www.dr.dk/presse/dr1-dokumentaren-kvinden-med-aberne-og-lones-aber fra 2008.

Der er også eksempler på at efternavnet er skrevet med bindestreg, fx https://redapes.org/a-public-statement-from-lone-droscher-nielsen/. Jeg kan ikke gennemskue hvad der er mest rigtigt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. okt 2020, 12:01 (CEST)