Diskussion:Manu Sareen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne Wikipedia-artikel er omtalt i følgende kilde(r):
  • Torben Sangild og Manu Sareen (1. august 2015). "Wiki-værkstedet uge 31, 2015". Radio24syv. Manu Sareen interviewet om sig selv.

Bør det ike noteres at han faktisk pt sidder på tinge (Skrev 87.58.218.48 (diskussion • bidrag) 13. apr 2011, 09:59. Husk at signere dine indlæg.)

Jo, det har du da helt ret i; du skal være mere end velkommen til at gøre det selv! Mvh. Arne (Amjaabc) 13. apr 2011, 11:59 (CEST)

Han er ikke den første danske minister med anden etnisk baggrund. Isi Foighel som var jøde med tysk baggrund var Skatteminister under Schlüter.

Hei og gratulerer med ny regjering! Har akkurat oversatt artikkelen til norsk. Vet dere hvor i Indien han er født? Danmichaelo 4. okt 2011, 11:34 (CEST)

Selvreference?[rediger kildetekst]

Oplysning om Sareens indtægt fra bibliotekspengene er hentet fra siden http://www.bibliotekspenge.dk/forfatter/Manu_Sareen (fodnote 16), men denne er baseret på information hentet fra indeværende Wikipedia-artikel! Det bedste ville nok være at finde en anden kilde til oplysningen? Desolationofsmug (diskussion) 27. apr 2018, 15:06 (CEST)

Godt set. Men jeg tror dog kun, at henvisningen til Wikipedia fra bibliotekspenge.dk angår de biografiske oplysninger om ham. Der er jo masser (tusinder) af forfattere på bibliotekspenge.dk, hvor der er oplysninger om deres bibliotekspenge, også selvom der ikke findes Wikipedia-artikler om dem. Så jeg tror ikke, der er grund til bekymring her. Vh. SorenRK (diskussion) 27. apr 2018, 18:15 (CEST)

Ah, det fremgik ikke af siden. Så er der vist ingen is på koen  :) Desolationofsmug (diskussion) 28. apr 2018, 21:55 (CEST) Desolationofsmug (diskussion) 28. apr 2018, 21:55 (CEST)