Diskussion:Marge Simpson

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Marge Simpson har gennemgået en evaluering, som nu er blevet arkiveret. Der kan du muligvis finde ideer til, hvordan du kan forbedre denne artikel.
Artiklen Marge Simpson har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 9, 2021.

Huskeliste for Marge Simpson: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Gerne flere billeder, især et af hende selv ville være at foretrække
  • Mere uddybende omkring hendes kulturelle indflydelse
  • Mere uddybende omkring hendes barndom, ungdom etc.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hovedartikel[rediger kildetekst]

Burde alle disse simpson-personer ikke holdes i hovedartiklen om serien, indtil den evt. bliver for stor?--Per Abrahamsen 19. sep 2005 kl. 11:14 (CEST)

Med den tekst der kan (og efter min mening bør) skrives om dem, synes jeg det ville være forkert. Artiklen om Homer Simpson er for eksempel alle nu større end hovedartiklen. Tøndemageren 7. aug 2010, 16:34 (CEST)

Artiklens sprog bærer tydeligt præg af at være oversat fra engelsk. Dette kommer til udtryk i oversættelser af enkelte ord, kommasætning og ordstillinger. En del tekst er blevet oversat, som ikke skulle oversættes - og omvendt. F.eks. i en kildeskabelon [[The Sun (newspaper)|The Sun)]] og The Bride of Frankenstein i stedet for Frankensteins Brud

Jeg har fået rettet en del, men flere tilretninger er nødvendige, hvis artiklen skal blive GA. De følgende udtryk mangler dog fortsat at blive oversat:

  • Stemmeskuespiller
  • Outstanding Voice-Over Performance
  • Best Voice Acting
  • "honningede grus-stemme"
  • tongue-in-kind

Desuden bliver indledningen genbrugt (ordret?) senere i artiklen - det forvirrer læseren. Jeg har indsat en række kommentarer i teksten, hvor der fortsat mangler oprydning.

Men samlet set er artiklens kvalitet ret god og kan godt blive udnævnt til Lovende. --|EPO| COM: 13. feb 2011, 17:07 (CET)

Curlingmor[rediger kildetekst]

En plejende mor er måske en plejemor? Eller en mor med faste vaner? 77.215.143.98 18. dec 2014, 00:58 (CET)

Men hvor kommer begrebet "curlingmor" ind? Der kan sikkert godt findes et bedre ord end det der står der, men curlingmor slår mig ikke som værende et af dem! mvh Tøndemageren (diskussion) 18. dec 2014, 08:14 (CET)

Gentagelser[rediger kildetekst]

Der er mange gentagelser, og mange ord der ikke er oversat. 77.215.143.98 18. dec 2014, 01:02 (CET)