Diskussion:Maria Reumert Gjerding

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Medlemsskab af DN[rediger kildetekst]

Jeg mener at have læst, at hun har været medlem af DN i tre år, men jeg kan ikke finde referencen igen, kun "for nylig" og lignende vage formuleringer. Det ville være fint, hvis nogen kunne finde det nøjagtige tal.--Batmacumba (diskussion) 10. apr 2018, 10:36 (CEST)

Jeg kunne ikke umiddelbart finde noget ved en Infomedia-søgning. Kan du huske hvilken form kilden var (webside, artikel etc.?) -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 10. apr 2018, 10:48 (CEST)
Artikel på nettet (alm. dagblad, hvis jeg husker rigtigt). Men så må vi undvære det. Hun er ihvertfald ret ny i DN.--Batmacumba (diskussion) 12. apr 2018, 16:47 (CEST)
Kan det være læst som om, at hun skal være præsident i tre år? mvh Tøndemageren (diskussion) 12. apr 2018, 16:51 (CEST)
Nej, det var en omtale af hendes relativt kortvarige forudgående medlemskab.--Batmacumba (diskussion) 12. apr 2018, 23:09 (CEST)
Okay, var også bare en tanke, for det var nemlig det eneste jeg kunne finde :) mvh Tøndemageren (diskussion) 12. apr 2018, 23:37 (CEST)