Diskussion:Midt om natten (album)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Franz Beckerlee[rediger kildetekst]

Nu er jeg godt nok ikke så kyndig inden for musiske termer, omend jeg da prøver, men kan det virkelig passe at Franz Beckerlee agerede dør på dette album? For så synes jeg da det virker som et meget dumt brug af ham? mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jan 2015, 13:44 (CET)

Han har næppe ageret dør på albummet (og næppe heller i studiet), men det kan være, at han har betjent en af slagsen. Pugilist (diskussion) 7. jan 2015, 13:59 (CET)
Så han skulle have "spillet" på dør, som en form for instrument? mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jan 2015, 14:12 (CET)
Det er en anvendt lydeffekt.
Klonk
Om det er det, som det handler om ved jeg ikke. Det kan være, at der på albummet er en planlagt lydeffekt med en dør der åbner eller lukker. Det er også muligt, at han på et tidspunkt er gået ud af studiet, og lyd fra døren er kommet med på et take; der er en del eksempler på den slags. I så fald kan det være en indforstået joke på listen over kredits. Der er mange muligheder. Jeg har tjekket pladecoveret, men der er ikke omtalt, hvad de enkelte krediterede spiller på. Jeg har derfor ikke nogen kilde at støtte mig op til. --Pugilist (diskussion) 7. jan 2015, 15:10 (CET)
Det giver selvfølgelig mening, omend jeg dog synes det lyder usandsynligt at han skulle blive krediteret for det. Men det kan være Z33k kan svare på det, da det vist var denne der tilføjede det i sin tid? Mvh Tøndemageren (diskussion) 7. jan 2015, 15:22 (CET)
Pugilist har fat i den lange ende. Beckerlee er krediteret for "dør" på nummeret "Volver Volver", hvor man rigtigt nok kan høre en dør smække til sidst i sangen.
Jamen fair nok - så var der jo en logisk forklaring på det. Jeg takker for at I begge kunne hjælpe uvidende mig, omend jeg da stadig finder det lidt humoristisk at være krediteret for at spille på dør så at sige :) god dag til jer begge. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jan 2015, 14:55 (CET)