Diskussion:Moskeen i Rovsingsgade

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenskrivningsforslag[redigér wikikode]

Denne artikel er oprettet nogenlunde samtidig med artiklen om Ahmad Bin Khalifa Civilisation Center. Da begge artikler omhandler den samme moské, bør artiklerne sammenskrives. I den forbindelse bør moskéens officielle navn fastlægges. Er det 'Ahmad Bin Khalifa Civilisation Center' eller 'Hamad Bin Khalifa Civilisation Center'? Vi bør overveje at vælge den betegnelse, som er mest gængs i medierne og blandt befolkningen. Og her hælder jeg nok mest til 'Moskéen i Rovsingsgade'. Den officielle titel kan blot bevares i en omdirigeringsside. Input modtages med kyshånd. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 21. jun 2014, 11:14 (CEST)

Der henvises til diskussionen på Ahmad Bin Khalifa Civilisation Centers diskussionsside. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 21. jun 2014, 16:10 (CEST)
Altså Diskussion:Ahmad Bin Khalifa Civilisation Center. --Palnatoke (diskussion) 29. jun 2014, 06:08 (CEST)

Navngivning[redigér wikikode]

Navnet Københavns Stormoské, nævnes i artiklen, men det nævnes ikke hvorfor navnet benyttes. Jeg vil derfor gerne vide, hvor stor den er, og hvor stor den er i forhold til nr. 2 i København. Desuden er det heller ikke Københavns, men Dansk Islamisk Råds. Altså kom med en god forklaring på navnet, hvis navnet overhovedet giver mening. --Patchfinder (diskussion) 29. jun 2014, 13:44 (CEST)

Jeg har fjernet betegnelsen. Den gav en vis mening, dengang der kun var én moske i København, der kunne kaldes for en "stormoske", men siden da er Imam Ali-moskeen på Vibevej også åbnet og kaldes ved samme betegnelse; ingen af dem har det dog som officielt navn. —Pinnerup (diskussion) 3. jan 2018, 14:53 (CET)

Navngivning 2[redigér wikikode]

Nu er der gået lidt tid, og er det ikke mere relevant at få artiklen flyttet til Ahmad Bin Khalifa Moskeen eller Hamad Bin Khalifa Moskeen ? Moskeen i Rovsingsgade var vist mest noget pressen kaldte det i begyndelsen. I dag lyder det lidt slangagtigt/københavner-provinsielt med "Moskeen i Rovsingsgade". --Pugilist (diskussion) 15. feb 2015, 22:36 (CET)

Sunni muslimsk[redigér wikikode]

Vil det ikke være relevant i artiklen at indikerer at den tilhører den sunni-muslimske retning? Jeg føler ikke selv at jeg er nok inde i islam til at kunne tilføje denne information på hensigtsmæssig måde, derfor denne kommentar. --VicVal (diskussion) 7. jan 2016, 15:23 (CET)

Jeg har tilføjet, at moskeen er sunnimuslimsk. —Pinnerup (diskussion) 3. jan 2018, 14:53 (CET)