Diskussion:Muskelhund

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Undskyld, men jeg synes ikke det er okay, at slette mere eller mindre alt andre har skrevet, fordi ordlyden ikke falder i ens smag.-- Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 16:56 (CEST)

Hvad er det konkret, --Kontoreg(Henvendelse) 8. jun 2014, 17:01 (CEST) som du er utilfreds med?
Du har slettet stort set alt der er blevet skrevet ind i artiklen, og nu har du rettet den tilbage til hvordan den ca. var da du sidst selv skrev i artiklen. Det er den holdning du ligger for dagen, det er på din måde og ingen andres, men det er ikke hvad det her fællessamarbejde handler om. -- Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 17:08 (CEST)
Jeg tolker dit svar som om, at du er generel utifreds med mine redigeringer. I så fald kan jeg henvise til, at alle mine redigeringer er understøttet af seriøse kildehenvisninger. Jeg påskønner ikke POV eller udokumenterede udsagn. --Kontoreg(Henvendelse) 8. jun 2014, 17:36 (CEST)
hvordan du tolket hvad jeg har skrevet her, det er noget som du selv står for, og hvad der er seriøse kildehenvisninger for dig er nødvendigvis ikke det for personen som har arbejdet på artiklen, jeg synes som sagt ikke det er okay bare at slette næsten alt hvad en anden har skrevet, fordi man ikke bryder som om ordvalget. --- Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 17:41 (CEST)
Som det fremgår af historikken, har jeg tilføjet begrundelser på mine redigeringer. Jeg uddyber gerne specifikt mine redigeringer, men så bedes du være konkret i din kritik. --Kontoreg(Henvendelse) 8. jun 2014, 20:56 (CEST)
Definitionen på en muskelhund, afhænger hvis af hvilken sammenhæng man omtaler dem i. i medierne bliver muskelhunde ofte sammenlignet med aggressive ”kamphunde”, men man kan altså også betegne en muskelhund som en muskuløs korthåret hund som udstråler styrke og sundhed. Så i bund og grund handler det om hvilke øjne der ser på hunden, og her hvem der skriver teksten, og som sagt ser det ud til du bare har slettet det som ikke falder i din sag ---Zoizit (diskussion) 8. jun 2014, 21:34 (CEST)
- Denne artikel drejer sig kun om muskelhunde - men jeg ser gerne, at artiklerne "Muskelhund"og "Kamphund" bliver slået sammen til én artikel under navnet "Muskel- og kamphund".
- I skrivende stund er Folketinget, Den Danske Dyrlægeforening og Dyrenes Beskyttelse nævnt i artiklen med tilhørende seriøse kilder. Desuden indrømmer jeg, at jeg betragter disse organisationer som seriøse organisationer.
- Jeg er ikke afvisende overfor andre synsvinkler til emnet "muskelhund", men beskrivelsen bør være dokumeneret. Der hersker så meget polemik omkring dette emne, så det er vigtigt, at kildedokumentationen er i orden for at forebygge postulater. Som dokumentation er det ikke i orden at referere til en kilde som http://kamphund.weebly.com/amstaff.html , fordi denne kilde er anonym og blot et udtryk for en privatpersons holdninger. I stedet vil jeg foreslå anvendelse af kilder fra organisationer (herunder hundeorganisationer) og dagspressen. Sidstnævnte kilde er i mine øjne ofte populistiske, hvilket hurtigt kan resultere i, at hele artiklen bliver en stor beskrivelse af stærke og sunde hunde, med muskeløse og korthårede pels, har der har forvoldt overfald og bidskader på hunde som mennesker. --Kontoreg(Henvendelse) 9. jun 2014, 17:10 (CEST)

Sammenskrivningsforslag[rediger kildetekst]

Deltagelse i diskussionen af et sammenskrivningsforslag mellem artiklerne "Muskelhund" og "Kamphund" sker her: https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Flytteforslag#Kamphund_sammenskrives_med_Muskelhund https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sammenskrivningsforslag#Kamphund_sammenskrives_med_Muskelhund --Kontoreg(Henvendelse) 9. jun 2014, 19:01 (CEST)