Brugerdiskussion:Zoizit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Zoizits diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zoizit.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 16. Feb 2017 05:32
Min sidste bemærkning til vandalen "Rmir2" medførte, at "Savfisk" blokerede mig et døgn uden begrundelse, og da jeg pr, mail bad ham læse tråden for at se, om der var grundlag for blokade, gad han end ikke svare. Som konsekvens heraf har jeg anmodet administratorerne om at slette min profil. God vind fremover, du er en af dem, der måske kan redde prokjektet ud af det forfald, som tegner sig.--Sterhard (diskussion) 16. feb 2017, 23:01 (CET)
Hej Zoizit, dette blot for at takke for din støtte mht. Maunus‘ angreb på mig. Jeg er ked af, at vi ikke kan være enige i spørgsmålet om noter mm, men jeg værdsætter, at du kan holde tingene adskilte. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 17. feb 2017, 17:33 (CET)
Rmir2 jeg sætter pris på dig, selv om som jeg skrev at du til tider er besværelig og vi ikke altid er enige, men hvis vi alle var ens ville verden være kedelig, og jeg er glad for din tak ---Zoizit (diskussion) 17. feb 2017, 17:37 (CET)

Kvindeartikler[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Jeg er glad for, at du opdaterede oversigten over kvindeartikler. Jeg forsøger naturligvis at følge med, men det kan ske, at det kikser. Så hvis du i fremtiden bliver opmærksom på det, må du endelig supplere med dem, jeg måtte have overset. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. feb 2017, 15:30 (CET)

skal jeg nok Rmir2 --Zoizit (diskussion) 20. feb 2017, 15:34 (CET)

Projektskabeloner[redigér wikikode]

Da der har været en afstemning om disses placering på diskussionssiderne (hvor jeg i øvrigt tilhørte det mindretal, der ønskede dem bibeholdt, men jeg bøjer mig for flertallet), synes jeg, at du skal overveje, om det er en godt ide at placere stribevis af skabeloner på diskussionssiderne lige nu. Hvorfor puste til gløderne, du risikerer at starte en brand.--24. feb 2017, 19:53 (CET)Ramloser (diskussion)

Hej Ramloser jeg sætter ikke skabeloner på diskussionssiderne, jeg rettet Ikke-vurderede artikler til stub, start, kategori med mere --Zoizit (diskussion) 24. feb 2017, 20:38 (CET)

Barnstar[redigér wikikode]

Barnstarblue.png Den Lovende Artikels Barnstar
Som en af de eneste (for tiden) tager du faktisk stilling LA-nomineringer. Du fortjener derfor denne barnstar for at få artikler videre i kvalitetssystemet. Tak for det store arbejde, som de lægger i Wiki-projektet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 24. feb 2017, 20:16 (CET)