Brugerdiskussion:Zoizit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Zoizits diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zoizit.

Nyheder for maj 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2018

Kommentar[redigér wikikode]

Hej Zoizit.

Du har ret på din meninger. Og ja, jeg gentager migselv.

Men så længe copyvio ikke fjernes med det sammen, (husk at det er mange) men får lov til at blive stående på DAWP, har vi et stor problem, som jeg strider imod. Du kan se det som irritation, men jeg mener at jeg har en iver for at rydde op i det lort nogle brugere har sadlet os op med. Jeg er ikke Jesus, og langt fra ufejlbart, men Jesus viste lige sådan en iver da han smed pengevækslerne og dyresælgere ud af templet. Jeg ser intet galt i at vise samme handlingskraft.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 9. maj 2018, 14:57 (CEST)

Rodejong jeg har læst dette Happy face ---Zoizit (diskussion) 10. maj 2018, 16:49 (CEST)

Svar[redigér wikikode]

Kære Zoizit. Jeg vælger at svare dig her, da det ikke er relevant for AOA'en. Jeg vælger at nævne Vrenak, da Rodejongs udbrud på IRC er nævnt (du er selv til tider aktiv på IRC, så du ved hvad jeg taler om) - og ud fra det jeg har set hidtil på IRC, så er netop Vrenak med til at "bekræfte" Rodejong i at denne har ret i sin måde at agerer på, og med til at svine andre brugere til. Det er derfor en relevant oplysning for communitiet at have med. Kan jeg får dig til, en anden gang, at skrive et sådan spørgsmål, der er meget off-topic, på min diskussionsside (og skulle jeg brokke mig over det, så henvis gerne hertil hehe) - det forplumre bare debatten ellers :) Håber det svar nok? mvh Tøndemageren (diskussion) 15. maj 2018, 16:37 (CEST)

Tak for svar Tøndemageren, og ja jeg er til tider på IRC og jeg skal nok prøve at huske at spørge på din diskussionsside Happy face --Zoizit (diskussion) 15. maj 2018, 16:39 (CEST)
Ja Tøndemageren, det er også nyttigt for communitiet at vide at du ikke er til stede under eget navn, men bruger falske navne for at vi andre ikke skulle opdage at vi snakker om dig Tonnenmakertje :P
Det er klart at Steenth fik det tydeligt forklaret at han heppede på den forkerte hest, da han ikke havde læst diskussionerne, og redigeringskommentarene, men udelukkende baserede sin bemærkninger på det faktum at jeg rullede en redigering tilbage af en bruger som han vurderede at være en bruger med forstand på sagen. Ja han nævnte at han var vred på mig! Og jeg kaldte ham så barnligt fordi han forsøgte at flytte diskussionen fra chatten til min diskussionsside, som InsaneHacker med rette allerede havde påpeget at jeg havde brugt det forkerte værktøj, så det var smør efter madtiden. Og det sagde InsaneHacker så også til Steenth og dig. Mere var der ikke i det. Og hvad vrenak angår, jeg kan sagtens tænke og ræsonnere for mig selv, tak!
At du er uenig med vrenak med hvad vrenak siger på chatten, og sikkert er vred på vrenak fordi han gave dig en blokering, giver dig ikke ret til at involvere ham her på Wiki, da du godt ved at han har forladt Wikipedia. Jeg synes at det er usmageligt opførsel, og en dårlig eksempel for en administrator at sætte.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 16. maj 2018, 02:04 (CEST)
Jeg ved ikke præcis hvad InsaneHacker har sagt til mig - i den pågældende diskussion bad jeg dig om at tale pænt. Derudover så skal du igen passe på med dine motivanalyser Rodejong - eller rettere, hold dem til IRC, hvor du og Vrenak bruger så rigeligt med tid på den slags - de hører ikke hjemme her. Sidst, så er det fakkertalt imponerende, at du fortsætter med at haste ind i diskussioner, hvor din kommentar faktisk ikke bringer noget nyt til bordet, men til gengæld fastholder dit ry som værende en problematisk bruger. Tænk nu over de kommentarer du har fået på din diskussionsside, inden du sætter igen med et skriv som ovenstående (og inden du laver et evt. svar). mvh ~~ (skrev Tøndemageren (diskussion • bidrag) 16. maj 2018 kl. 06:28. Husk at signere dine indlæg.)

Større ændringer[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svg Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Brug ikke "mindre ændring"-funktionen, når du tilføjer, ændrer eller fjerner indhold i en artikel, skriver et indlæg på en diskussionsside eller foretager andre "større ændringer". Kun overfladiske, ukontroversielle redigeringer bør markeres som mindre, f.eks. sproglige rettelser eller fjernelse af hærværk. Læs mere om dette på Hjælp:Mindre ændringer. Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 20:15 (CEST)
og hvor har jeg så lige lavet en fejl i dine øjne Asger ----Zoizit (diskussion) 15. maj 2018, 21:40 (CEST)
Fejl ved jeg ikke om jeg vil kalde det, måske bare en forglemmelse af at rette i boksen "Dette er en mindre ændring" afhængig af om det er en større eller mindre ændring, der foretages. Som du kan læse i ovenstående besked skal f.eks. diskussionsindlæg ikke markeres som "mindre redigering", og netop dit svar på min besked ovenfor var markeret som sådan og et kig på dine bidrag afslører da også, at rigtig mange diskussionsindlæg markeres som sådan. Jeg kan også se i dine bidrag, at tilføjelser af infobokse er blevet markeret sådan, og her vil jeg mene, at det er større tilføjelser. Håber du vil tænke over det :) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 21:47 (CEST)
fordi jeg mener at sætte en infoboks i en artikel er en mindre ændring, ligesom jeg synes at skrive 2 linjer i en debat også er en mindre ting, så ja vi ser forskelligt på det Asger ---Zoizit (diskussion) 15. maj 2018, 21:49 (CEST)
Infobokse kan vi godt blive enige om er lidt gråzone, men bidrag i diskussioner er tydeligt beskrevet i Hjælp:Mindre ændringer#Ændringer, som ikke skal mærkes som mindre. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 21:53 (CEST)
Asger lad nu være okay, jeg er altså ikke født i går eller ny på Wikipedia, brug tiden på noget fornuftigt ---Zoizit (diskussion) 15. maj 2018, 22:00 (CEST)
Jeg giver en venlig henstilling. Det får vi alle engang imellem :-) Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. maj 2018, 22:04 (CEST)
Det er skam ganske fornuftigt, at Asger minder dig om at vi alle skal arbejde efter de fælles normer. Flaget 'm' giver dine medskribenter en ide om det er interessant at se på din redigering. --Madglad (diskussion) 16. maj 2018, 00:12 (CEST)

lige en note, jeg har læst denne debat ---- Zoizit (diskussion) 16. maj 2018, 10:32 (CEST)

Ang. Siden Malek Sitez[redigér wikikode]

Hey,

Ang: Malek Sitez siden som er slettet

Jeg kom til at lave siden forkert, det skulle være en side på engelsk til at starte med. men jeg havde svært med at finde ud hvordan man ændre sprog-indstilling. Er der noget du kan gør for at den indstiller sig til engelsk.


Mvh Khoram
(skrev Khoramhabedi (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.) (Brug venligst de 4 tilder: ~~~~)

@Khoramhabedi: hvis du vil skrive en artikel på engelsk er det måske en ide at skrive den på wikipedia på engelsk som du finder her https://en.wikipedia.org/wiki/Main_Page Happy face ---Zoizit (diskussion) 21. maj 2018, 00:12 (CEST)

Problem med navn på filmartikel[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Kig lige på Diskussion:Et bedre liv, hvor jeg har lagt en kommentar. M.v.h. Brams (diskussion) 26. maj 2018, 08:40 (CEST)