Brugerdiskussion:Zoizit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Dette er Zoizits diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zoizit.


Tilbagerulning af håndboldsider[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Det arbejde 2.109.200.217 laver, bør ikke betragtes som hærværk. Det ser ud til, at brugeren bare tilføjer og opdaterer de nye transfers/trups (eller hvad det nu hedder) for sæson 2017/18. Jeg overveje at tilbagerulle dine tilbagerulninger af disse sider. Med venlig hilsen EeveeSylveon 26. sep 2017, 19:37 (CEST)

er det ikke lidt tidligt er sæsonen over?? --Zoizit (diskussion) 26. sep 2017, 19:40 (CEST)
Jow, du har nok ret, men man kunne da både have kort over nuværende og næste sæson, ikke? --EeveeSylveon 26. sep 2017, 19:58 (CEST)
Vi har generelt ikke oplysninger om noget der ikke er sket endnu. Derfor er det ikke relevant at skrive trupperne for næste sæson :) mvh Tøndemageren (diskussion) 26. sep 2017, 20:29 (CEST)

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017


Salmeredigeringer[redigér wikikode]

Villy Fink Isaksen kører workshop med salmer som fokus pt., så der vil være en del nye brugere, der er på banen i dag. Jeg tror at vi skal være lidt forsigtige med test-skabelonerne, og give en velkomst og et par tips med på vejen istedet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. okt 2017, 10:57 (CEST)

dejlig er jorden[redigér wikikode]

jeg har rullet tilbage der er edit-a-thon i Aarhus om jule salmer så bær over med fejl et stykke tid. Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. okt 2017, 11:01 (CEST)

Fokusmåned[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Du var, som du måske husker, med til at sikre, at Reformationen blev valgt til månedens fokus i oktober. Indtil videre har ingen af dem, der har stemt for dette emne, bidraget til arbejdet. Jeg vil derfor gerne opfordre dig til at give en hånd med - se Wikipedia:Fokusmåned/Oktober 2017. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. okt 2017, 14:06 (CEST)

Sine Plambech[redigér wikikode]

Undlad venligst nonsens med at sætte tomme infobokse ind i artikler, der diskuteres slettet. Det giver jo ingen mening at oprette personen på wikidata, før vi ved om artikelemnet har notabilitet, og så længe forbliver infoboksen knyttet til wikidata tom. Jeg ruller din redigering tilbage, Hvis du er uenig kan du rejse diskussionen. Jeg gider ikke redigeringskrig med dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. okt 2017, 17:22 (CEST)

Du kan ligesom selv rejse diskussionen PerV frem for at rulle mine redigeringer tilbage ----Zoizit (diskussion) 6. okt 2017, 17:26 (CEST)
Jeg havde forklaret mig i redigeringskommentaren, men dem læser du måske ikke? Enhver anden kan vist forstå at en tom infoboks ikke giver meget mening! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. okt 2017, 17:31 (CEST)
Den er ligesom heller ikke tom, og hvis du, PerV ikke havde haft travlt med at rulle mine redigeringer tilbage ville du jo have opdaget at Sine Plambech allerede var på wikidata ---Zoizit (diskussion) 6. okt 2017, 17:34 (CEST)
Jeg synes, du overreagerer lidt, Per. Når jeg opretter artikler, så sætter jeg ofte tomme infobokse ind, og så opretter jeg Wikidata-emnet lidt senere. Så ville jeg også føle mig stødt, hvis jeg at vide, at det er nonsens, uanset om der var et sletteforslag eller ej. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. okt 2017, 21:20 (CEST)
@PerV: Jeg gider ikke at diskutere infobokse, men husk at Wikidata ikke har de samme notabilitetskriterier som da-wiki. Så selv om personen måske/måske ikke er notabel her, så er det ikke et problem at de oprettes på Wikidata. Jeg har sågar oprettet sider til unotable avisartikler og bøger. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 6. okt 2017, 21:35 (CEST)

Bør jeg ansøge om administratorstatus?[redigér wikikode]

Hej Zoizit!

Må jeg bede dig om en second opinion? :)

Da jeg kan se, at du har været aktiv i afstemningerne om tildelingerne af administratorrettigheder, ville jeg nemlig høre, om du ville støtte en ansøgning fra min side? Det er ikke noget, jeg som sådan stræber efter, men jeg har hørt, at andre administratorer føler sig overbebyrdede, så jeg ville ikke have noget imod at bakke yderligere op omkring Wikipedia, hvis der er brug for det. Baseret på min aktivitet, tænker jeg, at jeg især er nyttig, da jeg er let at tilkalde gennem min diskussionsside/ping.

Hvad synes du?

På forhånd tak.

--Inc (diskussion) 11. okt 2017, 17:57 (CEST)

Hej Inc hvis du føler du vil ansøge om administratorrettigheder, så er det det du gør, jeg vil ikke/kan ikke sige det ene eller det andet om hvad jeg mener --Zoizit (diskussion) 12. okt 2017, 17:27 (CEST)
OK, det er bare i orden :) --Inc (diskussion) 12. okt 2017, 18:00 (CEST)

Ernest Romanov[redigér wikikode]

Jeg forstår ikke, hvor du har dine oplysninger fra? Iflg IMBd har Ernest Romanov spillet "Bredshou" i en russisk tv-serie ved navn "Sherlok Kholms" det er selvfølgelig korrekt oversat "Sherlock Holmes". Men i den serie blev Watson spillet af en:Andrei Panin, ru:Панин, Андрей Владимирович. mvh Per (PerV) (diskussion) 18. okt 2017, 15:13 (CEST)

PerV Set og rettet ---Zoizit (diskussion) 18. okt 2017, 16:08 (CEST)