Brugerdiskussion:Zoizit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er Zoizits diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zoizit.

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 10. Oct 2019 05:31
Arkiver


Uddybning[redigér wikikode]

Kære Zoizit. Du skriver på Rmir2s diskussionsside at jeg for dig at se, har et problem med Rmir2. Da det ikke er relevant for diskussionen hvori du har skrevet det, tager jeg den på din diskussionsside. Kan du uddybe hvorfor jeg for dig at se har et problem med benævnte bruger? mvh Tøndemageren (diskussion) 11. sep 2019, 21:55 (CEST)

Hvorfor er det dog ikke relevant at jeg har skrevet på Rmir2 side hvor du beskylder ham for at have et stort problem med dig. Tøndemageren du er efter Rmir2 som myre på en sukkermad, ligemeget hvad han skriver skal du af en eller anden grund slå ham i hovedet med hans tidligere forbrydelser også selv om han har udstået straffen for dem, du forventer at Rmir2 er blevet en anden person, mens du selv kører i den samme riller igen og igen, du ladet ikke til at have lært noget selv af de sidste par år her på dansk wikipedia, måske er det ved at være tiden du hænger din administratorhat på hylden eller i det mindste prøver på at kigge ind af frem at blive ved i samme spor. ----Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 10:01 (CEST)
Du kan jo kigge flere af dennes redigeringer igennem (fx denne), hvis du er i tvivl om at Rmir2s har et problem med mig. Jeg har ikke et problem med Rmir2, men jeg nævner det når en bruger agerer uhensigtsmæssigt. Det gjaldt også andre brugere - eksempelvis kan nævnes Madglad, der ofte reagerer uhensigtsmæssigt, og det har jeg pointeret over for denne bruger mange gange. Når Rmir2 fortsætter i det spor, denne tidligere har fået pauser for, så er det relevant at bringe "tidligere forbrydelser" op igen.
Og det er ikke relevant at beskylde mig for noget, i en diskussion hvor en anden bruger bedes om at tænke sig om i forhold til sin ageren. Du kan i stedet vælge at gøre det på min disk-side, hvor det vil give mening. Gør du det, side-tracker du ikke en anden diskussion. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. sep 2019, 11:22 (CEST)
Jeg har fulgt med i hvad der der skrevet her på dansk wikipedia, så du behøver ikke finde eksempler på hvad Rmir2 har skrevet. Det er så en skam at man ikke kan true dig Tøndemageren med tidligere forbrydelser som du gør med Rmir2, for du har åbenbart heller ikke lært noget de sidste par år. Og som jeg skrevet før så ser det ud til at du har lige så stort et problem med Rmir2 som du mener han har med dig. Og så synes jeg det er et stort problem at du vil bestemme hvor jeg finder det relevant at skrive min mening om tingene ---Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 11:32 (CEST)
Jeg tror du tillægger mig for meget magt over dig, hvis du mener jeg bestemmer hvor du skal skrive tingene Zoizit - men det er altid god skik at holde sig til de emner der diskuteres, og ikke trække alt muligt andet ind i diskussionen. Det er blot med til at forlænge diskussioner unødigt, og gøre det mere uoverskueligt. Hvor du finder ting relevant, er desuden ikke det samme som at det er relevant der (det gælder også den anden vej selvfølgelig). Jeg undrer mig dig over at du gerne vil true mig - det virker helt uhørt? Igen, jeg har ikke et problem med brugeren Rmir2 - men jeg har et problem med gentagen dårlig opførsel, især hvis man tidligere har haft en lang pause netop på grund af dette. Snoren bliver bare kortere i de tilfælde. Bemærk også at vi ikke taler om forbrydelser her - vi har ikke love og dets lige, så retorikken er voldsom overdreven. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. sep 2019, 11:40 (CEST)
Tøndemageren din opførsel på dansk wikipedia burde i mine øje have givet din en tænke pause (blokring) et par gange, man da du er administrator fjerner du jo bare en blokring, og ja jeg ser nogle af dine bemærkninger til Rmir2 som at du truer ham, og du kan skrive fra nu af og til der bliver to søndage i en uge at du ikke har problemer med Rmir2 og jeg vil stadig ikke tro på dig, og hvis du har problemer med dårlig opførelse bør du kigge på dig selv ---Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 11:48 (CEST)
Jeg har ophævet én blokering, som var givet uretsmæssigt, og som førte til at pågældende administrator fik frataget sine rettigheder. Dette fik jeg også kritik for - en kritik jeg har taget til mig. Så det er bestemt en overdrivelse at påstår at jeg blot fjerner blokeringer hvis jeg får dem Zoizit - og det mener jeg sådan set heller ikke at jeg kan mere. Jeg ved også godt, at jeg kommer ud i nogle længere diskussioner til tider, der kan give problemer. Men - og der er selvfølgelig et men her - når brugere får advarsler og blokeringer af flere administratorere, men fortsætter i samme spor, så vil de pågældende brugere selvfølgelig opleve problemer (og i Rmir2s tilfælde har flere administratorere gjort opmærksom på at denne er fortsat i samme spor). Det giver sig selv. Det betyder ikke at man er efter brugerne eller ikke kan lide dem - Rmir2 gør faktisk et ganske fint stykke arbejde til tider - men det betyder at disse brugere skal overveje deres tilgang til projektet.
Hvad angår mig, som du har været lidt efter de sidste 24 timer, så ja, så har jeg bestemt også områder hvor jeg skal forbedre mig. Det har vi alle. Vi er alle mennesker. Jeg lytter til kritikken, jeg prøver at tage den til mig så godt som jeg kan. Men det nytter ikke noget, at når der fx stilles et forslag om ændring af de arbejdsgange vi har pt på da.wiki, så kommer der i stedet et indlæg hvori der parafraseret står "Hvorfor forbedrer Tøndemageren ikke bare de knap 20.000 artikler, i stedet for at starte en diskussion?". Du kunne i stedet have spurgt "Betyder dette forslag ikke, at andre brugere nu påduttes arbejde - og kan det ikke have en negativ effekt på deres motivation for at deltage?" mvh Tøndemageren (diskussion) 12. sep 2019, 12:00 (CEST)
Jeg huske tydeligt at en administrator fik frataget sine rettigheder, hvilket jeg er ked af skete. Som administrator bør man så ikke holde sig selv til en hvis standart, da det ligesom ikke er til at give en administrator en tænke pause/blokering? Jeg synes personligt at det ser ud til at Rmir2 holdes til en anden standart end andre bidragsydere på dansk Wikipedia, og det synes jeg er trist for han gør et stort stykke arbejde ---Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 15:59 (CEST)
Kære Zoizit. Dine anklager i denne tråd - samt et par andre - mod Tøndemageren falder ind under begrebet personangreb, idet du som udgangspunkt ikke antager, at denne er "i god tro". Da administratorer nødvendigvis må være mindre tyndhudede end andre brugere, har det endnu ikke medført påtale. Men nu er grænsen nået. Enten opretter du en AOA med relevante henvisninger til Tøndemagerens "forbrydelser", stopper nu, eller får en pause fra dawiki. Valget er dit. Mvh.--Ramloser (diskussion) 12. sep 2019, 20:06 (CEST)
Jeg må sige, at jeg oplever nogenlunde det samme som Ramloser. Når Rmir2 og Tøndemageren begynder at diskutere, ser jeg gang på gang noget, der ligner en automatreaktion fra dig til fordel for førstnævnte. Jeg har gennem tiden oplevet uhensigtsmæssige reaktioner fra begge de to brugere, men min oplevelse er, at begge de to ser ud til at have bevæget sig i mere konstruktive retninger i den seneste tid. Men gammelt nag kan blusse op ind imellem, og så er det efter min mening bedre at prøve at slukke ilden ved fx at lade dem klare problemerne selv, end at lægge mere på bålet. Og det er der, jeg synes, at du kommer med brændet frem for ildslukkeren. Jeg beklager det, for jeg betragter dig i almindelighed som en seriøs og vigtig bidragyder. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. sep 2019, 20:39 (CEST)
Amjaabc jeg synes nu ikke jeg blander mig hver gang der er debat imellem Tøndemageren og Rmir2 og jeg er synes nu heller ikke jeg altid er enig med Rmir2. hvorfor skal jeg oprette en AOA Ramloser, jeg har sagt det jeg synes at jeg oplever, ligesom både du og Amjaabc har skrevet det som i oplever. --Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 20:53 (CEST)
PS Jeg bære ikke nag til Tøndemageren eller nogen andre på dansk Wikipedia, det er mit liv simpelhen for kort til Happy face--Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 20:59 (CEST)
Jeg er glad for at se din kommentar, men jeg synes nu fortsat, at der kommer en del flere kommentarer fra din side til støtte for Rmir2 end for Tøndemageren. For en ordens skyld er det ikke dig, jeg taler om, når jeg nævner gammelt nag, men de to primære involverede. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. sep 2019, 21:53 (CEST)
Happy face --Zoizit (diskussion) 12. sep 2019, 21:55 (CEST)
Bemærk Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Nyt personangreb fra Madglad, hvor jeg forsøger at imødekomme Rmir2, men straks følger et "svar", som er et angreb på administratorerne, altså også mig. Drag selv din konklusion vedrørende, hvem der angriber hvem og hvem, der søger konsensus og hvem der søger konfrontation.--Ramloser (diskussion) 18. sep 2019, 19:20 (CEST)
Jeg angriber ingen administratorer. Jeg angriber den måde administratorer opfører sig på. Lær forskellen af Tøndemageren. Rmir2 (diskussion) 18. sep 2019, 19:30 (CEST)
Ramloser jeg ville personligt også være godt træt af sådan bemærkninger og jeg ville helt sikkert være irriteret på alle administratorer for at det ikke bliver taget alvorligt ---Zoizit (diskussion) 19. sep 2019, 13:43 (CEST)
Kære Zoizit. Nu er jeg ikke helt klar over, hvad du kenviser til med "sådanne bemærkninger". Mit bidrag til diskussionen var et løsningsforslag, hvor rmir2 kun tager stilling til en del af dette (kommunikationsforbud) og fortsætter med en "artighed" om, hvad jeg ikke kan forstå. Det er den slags stikpiller - her oven i købet helt ubegrundet - der ofte er anledning til, at andre brugere "tager til genmæle". Jeg har forsøgt at skabe konstruktiv dialog, hvilket tilsyneladende er mislykket. Jeg antager, at Tøndemagerens udgangspunkt også har været at skabe dialog, idet jeg indtil andet er bevist antager, at andre er i god tro. Det er svært i Rmir2's tilfælde, fordi denne bruger netop ikke går i dialog, men vælger at angribe i stedet. Jeg er ligeledes begyndt at tvivle på, om du ønsker dialog, ja i det hele taget er det mig en gåde, hvad du egentlig vil bidrage med på dawiki.--Ramloser (diskussion) 19. sep 2019, 18:38 (CEST)
@Ramloser: - Zoizit er vist en af de mest aktive bidragydere, vi har. Det er mig en gåde, hvordan du kan sige, at "i det hele taget er det mig en gåde, hvad du egentlig vil bidrage med på dawiki". Ikke mindst kvindeartikler har Zoizits bevågenhed, men hun har da også bidraget til film og sport i stor stil. Rmir2 (diskussion) 19. sep 2019, 19:13 (CEST)
@Ramloser: med din kommentar her over må jeg godt nok indrømme at jeg føler mig angrebet og nedgjort noget på det groveste, resten som jeg har lyst til at skrive springer jeg over for ellers får jeg nok en blokering ----Zoizit (diskussion) 19. sep 2019, 20:30 (CEST)
Det er dog utroligt, som nogle brugere er i stand til at dreje debatten i en anden retning. @Rmir2. Dette drejer sig om indlæg i diskussioner, jeg har aldrig på nogen måde udtalt om Zoizits bidrag til artiklerne. @Zoizit At jeg reelt ikke kan forstå, hvad din dagsorden er, er da ikke noget angreb. Så gentager: Jeg forstår ikke, hvad din dagsorden er på dawiki, hvilket ikke er det samme som at sige, at du ikke bidrager positivt til artiklerne. Deri ligger ikke noget angreb, men en undren. Og jeg undrer mig stadig, men da der er rigtig meget at tage fat på her, lover jeg, at jeg ikke længere vil forholde mig til jeres diskussionsindlæg. Det er lykkedes jer at sejre, I får lov at boltre jer, erobre dagsordenen, gøre hvad I lyster, uden at jeg griber ind. Jeg kan naturligvis ikke tale for andre end mig selv. I har drænet mig for energi og frataget mig lysten til at være mægler i konflikter. Tillykke!!Ramloser (diskussion) 19. sep 2019, 21:22 (CEST)
@Ramloser: Nu stopper du godt nok, du går så meget over grænsen af hvad man kan tillade sig at beskylde andre mennesker for ---Zoizit (diskussion) 19. sep 2019, 21:25 (CEST)
Helt ærligt, Ramloser, du er gået langt over stregen. En ting er, at jeg i det sidste års tid har været konstant under angreb fra enkelte brugere og visse dele af administratorkorpset til trods for, at jeg aldrig har søgt konflikter, så de skal "opfindes" hver gang. Når Zoizit så som uden for stående bemærker og kommenterer dette, så bliver hun truet med administratormisbrug (jeg vælger bevidst dette udtryk for at markere min holdning til dit indlæg på denne side 12. sep 2019, 20:06) og hendes bidrag og virke på wiki-projektet bliver betvivlet. Det er aldeles unfair. Uanset, om du er enig med Zoizit eller ej, har det intet at gøre med hendes bidrag i artikelrummet. Og det er en holdning, jeg ville have uanset, om denne debat havde handlet om mig eller om et andet spørgsmål. Rmir2 (diskussion) 20. sep 2019, 06:43 (CEST)

Jeg er imod fraktionsdannelser: Rmir2 og Zoizit bedes ophøre med dette. Automatisk at bakke hinandens holdninger op er ingen god idë. --Madglad (diskussion) 20. sep 2019, 07:05 (CEST)

Jeg bakker ikke op. Jeg tilkendegiver min principielle mening på grundlag af en konkret opførsel fra den ene parts side i diskussionen. Forøvrigt, det ville have været mere troværdigt, hvis du allerede havde fortalt Tøndemageren og Ramloser dette i en anden igangværende diskussion, men da var du tavs. Rmir2 (diskussion) 20. sep 2019, 07:31 (CEST)
Jeg vil gerne frabede mig, at du nærmest konsekvent nævner mig (to ud af fire indlæg her), når du er utilfreds med noget Rmir2. Hvis du er utilfreds med mig, så opret en AOA herom. Ellers bedes du stoppe øjeblikkeligt. Har du et specifikt klagepunkt over en nylig handling, så henvend dig på min disk-side, og så finder vi ud af det der. mvh Tøndemageren (diskussion) 20. sep 2019, 08:41 (CEST)
@Madglad: jeg vil gerne have en virkelig god og uddybende forklaring på din påstand, og ikke bare en forklaring som er et par ord eller en linje, for der er altså ikke hold i din anklage --Zoizit (diskussion) 20. sep 2019, 12:17 (CEST)
@Tøndemageren: må jeg spørge om du synes at de kommentarer skrevet her over af Ramloser er helt på plads eller de går over grænsen? og igen vil jeg gerne have en virkelig god og uddybende forklaring, og ikke bare en forklaring som er et par ord eller en linje ---Zoizit (diskussion) 20. sep 2019, 12:17 (CEST)
PS Kan se at Madglad ikke har mulighed for at svare i den nærmeste fremtid ---Zoizit (diskussion) 20. sep 2019, 12:22 (CEST)
Zoizit. Jeg håber virkelig, at andre end jeg kan se, at du har begået karaktermord på Tøndemageren og, da jeg tillader mig at advare om, at du er ude i den zone, hvor det kan få konsekvenser, begår du karaktermord på mig. Jeg håber en anden admin træder i karakter. Men jeg vil love dig, at jeg aldrig kontakter dig eller omtaler dig i fremtiden, da du i mine øjne ikke er modtagelig for gode råd. Held og lykke fremover, jeg orker ikke at beskæftige mg med dine personangreb fremover. Men vær venlig, ikke at genere mig fremover. Jeg har også en grænse for, hvad jeg finder mig i.--Ramloser (diskussion) 20. sep 2019, 22:15 (CEST)
@Ramloser: Du anklager mig for personangreb og så nedgør du min person ved at skrive i det hele taget er det mig en gåde, hvad du egentlig vil bidrage med på dawiki og da du i mine øjne ikke er modtagelig for gode råd. Held og lykke fremover, og endnu en gang vil jeg gerne slå fast jeg har IKKE nogen dagsorden, jeg har ikke i de næsten 12 år jeg har været aktiv på dansk wikipedia haft en dagsorden og jeg får ikke en dagsorden, så lad dog være med at blive ved med at beskylde mig for sådan ting, og ret sjovt endelig du anklager mig for personangreb på Tøndemageren og på Wiki Labs Kultur på facebook anklager de mig for at holde hånden over Tøndemageren. Og Ramloser hvor begår jeg karaktermord på dig?? ---Zoizit (diskussion) 21. sep 2019, 11:44 (CEST)
Haha, bliver du anklaget på Wiki Labs Kultur for at holde hånden over mig? Det har jeg ikke set, selvom jeg har kigget forbi et par gange. Du slår mig mere som en der har dine holdninger - og de er ikke til rokke så meget ved - uafhængigt af hvilke bruger det drejer sig om. Bare af ren nysgerrighed, har du så link til hvor de gør det? Måske Kim Bach kan hjælpe her også? mvh Tøndemageren (diskussion) 22. sep 2019, 08:13 (CEST)
Man skal nok ikke tage Wiki Labs Kultur som et hele her, jeg har selv holdt mig ude af de diskussioner på det seneste for at beskytte mig selv. Jeg har lige kigget efter, så slipper i ;-). Det er korrekt at der blev anvendt ordene "holde hånden over", der var nu ikke tale om meget andet end at Zozit, endnu engeng, prøvede at forklare wikipedias procedurer, og hvor vigtigt det er at man følger de vedtagne spilleregler.
For mig er essensen af dette dog at det har slået vores gode samarbejdspartnere i den danske kulturverden med forundring over, og frygt for, at smalle emner, særligt indenfor kunst og kultur, har trange kår på dansk wikipedia, berettiget eller ej, men der er plads til forbedring, og det ved jeg at fællesskabet konstant arbejder sammen om. --Kim Bach (diskussion) 22. sep 2019, 12:15 (CEST)
Tøndemageren jeg har altså ikke nogen problemer med dig, det vil jeg gerne slå fast, nogle gange har jeg problemer med måden nogle personer bliver talt til, tror at det som man skriver er nemmere ved at blive misforstået end hvis vi sad i samme stue. Tøndemageren synes du ikke at man skal have lov til at have sine holdninger og ikke være bange for at udtrykke dem ligegyldig og personen er bruger eller admin? (jeg er ikke ude på noget er bare nysgerrig) ---Zoizit (diskussion) 22. sep 2019, 12:47 (CEST)
Man kan meget nemt blive misforstået på skrift - og man kan let tillægges motiver, man aldrig har haft (det bliver jeg meget meget ofte synes jeg). Men jo, men skal have sine holdninger, og man skal bestemt have lov at ytre dem hvis man ønsker det. Men nogle gange kan det betale sig ikke at ytre dem (som Arne henviser til ovenfor). Og så er det generelt en god idé at holde sig fra at kalde andre folk/brugere for navne (nyligt eksempel var at adminstratorkorpset blev kaldt "håbløse") - det gavner ikke debatten på nogen måde. Mine generelle holdninger til spørgsmål står på min brugersider. Og lige så vel som du siger at du ikke har nogen problemer med mig (hvilket jeg faktisk tror på - tro det eller lad være hehe), så har jeg faktisk heller ikke et problem med Rmir2 som du skrev ovenfor, selvom jeg medgiver at det kan se sådan ud. Og der er jeg med på at Rmir2 mener det ikke er tilfældet, og det kan jeg kun beklage. Men jeg har også tit disputser med Pugilist, men her har jeg heller ikke et problem med brugeren - hvilket blandt andet ses ved at vi andre gange er rørende enige. Og som Kim faktisk gør opmærksom på herover, så vil nogle mene du holder hånden over mig, mens andre mener du konsekvent er uenige med mig. Det hele er altid afhængigt af den givne kontekst - og det tror jeg ofte folk glemmer. Der er dog det men, som jeg nævnte tidligere - at hvis du tidligere har haft svært ved at overholde en eller flere givne regler, så vil der være ekstra opmærksomhed på det punkt i et godt stykke tid bagefter. Det er ganske naturligt. Jeg håber mit lange svar gav bare en lille smule mening i det store kaos? mvh Tøndemageren (diskussion) 22. sep 2019, 15:16 (CEST)
Tøndemageren jeg forstår fint hvad du mener, ligesom jeg er glad for du forstår mig. Tror måske at man nogle gange bare lufter ens mening mere hvis man er uenig frem for enig, og et eller andet sted tror jeg også Rmir2 godt ved det ikke er noget personligt, men ja en gang imellem bliver man lidt presset og det kommer uheldigt ud på skrift ----Zoizit (diskussion) 22. sep 2019, 15:51 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[redigér wikikode]

RMaung (WMF) 20. sep 2019, 21:49 (CEST)

diskussion:Webapplikation[redigér wikikode]

Hejsa. Kan I ikke blive enige på diskussion:Webapplikation Mvh KnudW (diskussion) 21. sep 2019, 13:12 (CEST)

Hej KnudW jeg kan ikke forstå at artiklen Webapplikation skal have kilder fra en side om Få regler om transport af fyrværkeri på mobilen https://brs.dk/omstyrelsen/presse/nyheder/Pages/2013_12_23.aspx ----Zoizit (diskussion) 21. sep 2019, 13:14 (CEST)

Svarer her på spørgsmål[redigér wikikode]

For ikke at blande tingene sammen, svarer jeg her. Naturligvis er det helt usædvanligt at der skrives på andres brugersider. I historikken kan jeg kun se et tilfælde, hvor nogen har skrevet på din brugerside, og vedkommende er nu bandlyst - af anden grund. Decideret forbud mod at skrive på andres brugersider er jeg ikke stødt på, men som udgangspunkt er brugersiden brugerens egen, hvor brugeren videregiver informationer. Hvis der benyttes sprogbrug, som er uforenelig med Wikipedias normer, er det en anden sag. Så kan det tilbagerulles, men som jeg ser det, bør det foretages af en administrator. Håber, at det afklarer dit spørgsmål.--Ramloser (diskussion) 25. sep 2019, 19:38 (CEST)

@Ramloser: Tak for svar, har et spørgsmål mere hvis det er okay. Hvordan spørger man lige pænt om dette, så skriver det bare, når Madglad skriver at PerV er ikke blandt os mere. Æret være hans minde er det så at han ikke længer deltager på dansk wikipedia eller er det den mere dyster besked, at han er gået bort ---Zoizit (diskussion) 25. sep 2019, 20:24 (CEST)
PerV er desværre gået bort - se evt. mere her. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. sep 2019, 21:18 (CEST)
@Tøndemageren: Tak svar, det er dog et rigtigt trist svar 😢, det havde jeg ikke set, da jeg selv var indlagt på det tidspunkt ---Zoizit (diskussion) 25. sep 2019, 21:22 (CEST)
Ja, det er rigtig trist med Per. Jeg nåede heldigvis at møde ham, han deltog i 15-års fejringen af dawiki i 2017. Endnu engang tak til Per. —Kim Bach (diskussion) 26. sep 2019, 09:06 (CEST)
Netop fordi Per er afgået ved døden, synes jeg, at det er uetisk, at en bruger benytter noget Per skrev, da han var meget syg, til at anklage administratorerne for ikke at gribe ind overfor personangreb. Efter mine normer er det helt uacceptabelt, men dawiki har vist ikke en politik på dette område. Kære Zoizit, jeg er ret sikker på, at du ved, hvilken bruger, der er tale om, lige nu er jeg så trist til mode at jeg ikke vil nævne ham ved navn.--Ramloser (diskussion) 26. sep 2019, 19:42 (CEST)
@Ramloser: sender dig glade og varme tanker ---Zoizit (diskussion) 26. sep 2019, 20:40 (CEST)
Tak for det. Det har jeg brug for. Hvad den-du ved-nok angår har jeg besluttet, aldrig at indgå i dialog med ham fremover, hvilket jeg har tilkendegivet på hans diskussionsside. Uanset, hvad han måtte påstå, kræve, mene eller anklage andre for, så må andre tage sagen op, jeg er simpelthen for chokeret over, at nogen kan være så følelseskold som pågældende.--Ramloser (diskussion) 26. sep 2019, 22:03 (CEST)
@Ramloser: Personligt mener jeg ikke at det er en god ide at man som Admin trækker sig fra nogle brugere på dansk wikipedia, da man som admin jo gerne skulle kunne takle de mange personligheder som er og kommer forbi dansk wikipedia dagligt. Jeg kan godt forstå at nogle gange det er hårdt, men tror måske at vi alle nogle gange læser mere i tingene end der endeligt er skrevet, og derfor opstår der misforståelser folk imellem. Ramloser har du tænkt på at Rmir2 måske som jeg ikke vidste at PerV er gået bort? (jeg er på ingen måde ud på at skabe problemer) ---Zoizit (diskussion) 27. sep 2019, 12:18 (CEST)
---Kære Zoizit. For det første behøver du ikke at undskylde for at kontakte mig; jeg er på ingen måde nærtagende, hvad berettiget kritik af min person angår. Jeg har derimod reageret på, hvad jeg opfatter som personangreb på andre brugere, og jeg læser stadigvæk dine bemærkninger om Tøndemageren som over stregen, men indrømmer, at "karaktermord" nok var for skarp en formulering. Da I åbenlyst har indgået en indbyrdes forståelse, anser jeg den sag for afsluttet. Det kræver dog, at Rmir2 ophører med at påstå, at jeg har truet dig, hvilket han nu 4 gange har anført i forskellige diskussioner. Hvad Rmir2 i øvrigt angår, så fremgår det klart at hans svar på mit spørgsmål på hans egen diskussionsside, at han er bekendt med PerV's skæbne. Han tilføjer, at vi (han og jeg) har en forskellig opfattelse af etik og moral. Ja, deri har han 100% ret. Et kommunikationsforbud er efter nærmere overvejelse ikke løsningen, men jeg har i alt fald ikke tænkt mig at hjælpe ham med problemløsning fremover, det må andre tage sig af. Så jeg lukker øjnene for alt, hvad han skriver her, hvilket er et løfte, men sikkert bliver opfattet som en trussel. Mener du virkelig stadig, at denne bruger er forfulgt af nogle administratorer? Mig bekendt er hans "modstander", som han selv har betegnet Madglad blokeret, mens Rmir2 fortsætter med at anklage administratorerne, senest i 8 punkter, som han har opridset i en anden diskussion. Hele baggrunden for, at jeg søgte om at blive administrator var, at jeg ville medvirke til at skabe konsensus, at kritik skal formuleres i en ordentlig tone, samt at wiki-normerne respekteres. Men det kræver også velvilje fra alle brugere. Ingen er fejlfri, men det der adskiller "god" og "ond" tro er, at man behandler modparten med respekt.--Ramloser (diskussion) 27. sep 2019, 14:44 (CEST)
@Ramloser: Så vidt jeg ved så har @Tøndemageren: og jeg ikke nogle problemer med hinanden, jeg er godt klar over du mener jeg har lavet personangreb på Tøndemageren, jeg synes selv at jeg bare skrev hvordan jeg så/læste tingene, men nok om det, det er vand under broen. Jeg tror altså ikke at {{ping|Rmir2} har nogen "modstander" som sådan, og jeg kan personligt godt forstå at Rmir2 føler at hans medskribenter er efter ham når der igen og igen bliver skrevet ting som Kan du lære at specificere, hvor du har copy-pastet fra i dine redigeringskommentarer, og også gerne oplyse forfatterens dødsår, det er som om det "sår" ikke kan få lov til at hele. ---Zoizit (diskussion) 27. sep 2019, 17:32 (CEST)
Prøv lige at læse Wikipedia:Landsbybrønden/blokeringspolitikken igen Zoizit. Det er udelukkende Rmir2, der har sat gang i de sidste dages vrøvl. Det kan godt være, at Rmir2 føler sig uskyldigt forfulgt. Men når brugeren selv angriber administratorerne med begrundelser uden hold i virkeligheden og ydermere inddrager et afdød brugers handlinger, ja så er det altså at bede om ballade. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. sep 2019, 17:44 (CEST)
@Dannebrog Spy: jeg har læst blokeringspolitikken på landsbybrønden, og jeg skriver ingen steder at Rmir2 er uskyldig, jeg skriver at jeg personligt godt kan forstå at bemærkninger som denne Kan du lære at specificere, hvor du har copy-pastet fra i dine redigeringskommentarer, og også gerne oplyse forfatterens dødsår bliver ved med at rive op i et sår som jeg synes skulle have lov til at heale. Og personligt synes jeg at afdød brugers brugersider og brugerdiskussion, skal tømmes for indhold og erstattes med en skabelon som oplyser at bruger er afdød, derved kan der ikke opstå misforståelser på nogen måde ----Zoizit (diskussion) 27. sep 2019, 18:01 (CEST)
Citatet fra Madglad er naturligvis ikke acceptabelt. Og man kan undre sig over, hvorfor der skulle gå så lang tid, før brugerens talrige trollerier fik konsekvenser. Men nu hvor den sag er overstået, så er der ingen grund til straks at sætte gang i en ny konflikt. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. sep 2019, 18:17 (CEST)
@Dannebrog Spy: det er da på ingen måde min hensigt at skabe en konflikt, så har du misforstået mig hvis det er det du kommer frem til ----Zoizit (diskussion) 27. sep 2019, 18:25 (CEST)
Der var Rmir2 jeg sigtede til, ikke dig. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. sep 2019, 20:54 (CEST)
Til orientering. Jeg vil i en periode ændre fokus fra konfliktløsning (som sjældent lykkes) til at skrive på artiklerne. Herefter vil jeg vurdere, om jeg skal vende tilbage til administratoropgaverne eller forlade projektet. Lige nu er det ca. 50-50. Det afhænger helt af brugernes adfærd, hvad jeg vælger.-- Ramloser (diskussion) 3. okt 2019, 20:39 (CEST)
@Ramloser: Det vil da være trist hvis du vælger af forlade projektet ---Zoizit (diskussion) 3. okt 2019, 20:41 (CEST)
Det gør jeg kun, hvis jeg finder, at for mange brugere ikke kan opføre sig ordentligt.--Ramloser (diskussion) 3. okt 2019, 20:56 (CEST)
@Ramloser: Det bestemmer du helt selv Zoizit (diskussion) 3. okt 2019, 20:59 (CEST)

Ny filmartikler med bot[redigér wikikode]

Hej. Jeg er igang med at kigge på en ny runde bot-oprettelse af film-artikler. Jeg har data til det og mangler kun lidt finpudsning af koden til det, da formatet er ændret. Jeg har fået adgang til en total daglig dump af basen, så jeg kan løbet af noget tid automatisere opdatering af Wikidata med helt friske data. Men jeg nød til at have en vindue til at kunne oprette nye artikler, så jeg ikke kommer til at danne dubletter, når du også opretter artikler. --Steen Th (diskussion) 4. okt 2019, 16:21 (CEST)

Steen Th jeg finder et andet emne at kigge på, så du kan kører med din bot ---Zoizit (diskussion) 4. okt 2019, 16:23 (CEST)

Tara Westover[redigér wikikode]

Hej Zoizit. Du har indsat infoboksen. Mange tak for det. Men den er ret ufuldstændig, sikkert på grund af mangler i wikidata. Hvad gør vi ved det?--Ramloser (diskussion) 6. okt 2019, 18:22 (CEST)

@Ramloser: enten opdatere du wikidata eller så udfylder du infoboksen ---Zoizit (diskussion) 7. okt 2019, 11:10 (CEST)
Jeg synes da ikke, at den er specielt mangelfuld. Vi har rigtig mange andre infobokse i biografiartikler med færre informationer. Der kan da altid være mere, men så må man jo gøre som Zoizit skriver. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. okt 2019, 12:21 (CEST)
Tak for svarene. Jeg troede faktisk ikke, at man "bare" kunne rette i bokse fra wikidata, som i parentes bemærket er fejlfyldt og i mine øjne et tilbageskridt i forhold til bare at kreere egne infobokse. Men jeg ved da godt, at nogle brugere er vildt begejstrede for konceptet. Sådan er vi jo forskellige, og det er fint nok for mig.--Ramloser (diskussion) 7. okt 2019, 22:15 (CEST)