Bruger:Zoizit

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne bruger har været på Wikipedia i 16 år,  1 måned og 13 dage.


99.51% Vi mangler 1456 artikler til
artikel nummer 300.000.
(nu: 298.544)
Denne bruger bidrager til Asiatisk måned.
  • Hejsa til dig som blev nysgerrig nok til at kigge forbi.
  • Jeg havde/har en bruger som hedder Algiz, men da jeg har glemt koden og ikke længer har den mail-adresse som jeg har brugt da jeg oprettede brugeren Algiz, er jeg blevet nød til at lave en ny bruger
  • Hvem er jeg så, jo mit navn er Merian (født 1966), jeg er bosat i Aalborg og jeg har været herind siden februar 2008, arbejder mest med det hvad der lige falder mig ind.

Det er utroligt, hvad der kan udrettes, hvis det er ligegyldigt, hvem der får æren.


Genvej til:


100 sidste redigeringer af anonyme
Liste over forkortelser:
D
Redigeringen blev foretaget i Wikidata
N
Ny side (se også listen over nye sider)
m
Mindre ændring
b
Ændring udført af en bot
(±123)
Ændring i antallet af bytes

19. marts 2024

18. marts 2024

100 nyeste sider


Den Lovende Artikels Barnstar
Som en af de eneste (for tiden) tager du faktisk stilling LA-nomineringer. Du fortjener derfor denne barnstar for at få artikler videre i kvalitetssystemet. Tak for det store arbejde, som de lægger i Wiki-projektet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 24. feb 2017, 20:16 (CET)


Sportens Barnstar
For de store mængde artikler du har produceret om forskellige landes deltagelse ved OL. Godt initiativ, navnlig herunder Sommer-OL 2016. Mvh. Toxophilus (diskussion) 18. aug 2016, 19:46 (CEST)


Film-Barnstar
Som påskønnelse af det store arbejde du nyligt har gjort med at sætte infobokse på et hav af skuespillerartikler. Arne (Amjaabc) 28. apr 2010, 11:14 (CEST)


I dag er det tirsdag den 19. marts 2024.
Klokken er lige nu 09:24 (UTC/GMT).
Der er i øjeblikket 298.544 artikler på den danske Wikipedia.
Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Zoizit

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation