Diskussion:Nikolaj Blom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Nikolaj Blom

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg vurderer Nikolaj Blom værende så unotabel, at han burde have været slettet kort efter skabelsen af artiklen. Jeg har søgt diverse steder for at finde bare lidt, men jeg har ikke fundet skyggen af materiale der på nogen måde kunne gøre ham notabel i en encyklopædi. Måske andre steder inden for en snæver kreds, men ikke her.

  • Slet - Jeg ser denne artikel i affaldsspanden, med begrundelse ovenfor. --Greasysweet 3. jan 2012, 15:47 (CET) -
  • Slet - Jeg satte oprindeligt skabelonen på og har ikke ændret holdning siden. Artiklens opretter har siden tømt siden (der dog er blevet gedannet), så artiklen kan efter min opfattelse slettes uden problemer. Pugilist 3. jan 2012, 16:38 (CET)
  • Slet - Han er sikkert en udmærket person og kan være dygtig inden for sit felt. Men det er jo ikke alle forskere (eller politikere/sangere/fodboldspillere), der er notable i en bredere sammenhæng, og dette ser ud til at være et eksempel på det. Til Greasysweet: Husk venligst indholdet af skabelonen ovenfor, når du skriver dine begrundelser. --Arne (Amjaabc) 4. jan 2012, 14:06 (CET)
  • Slet - Jeg kan ikke se notabiliten. I øvrigt så synttes jeg at teksten ligner noget der er kopieret fra et eller andet sted. --Wholle 5. jan 2012, 08:55 (CET)
  • Slet - Han har muligvis potentiale, hvis han har præsteret (hidtil uomtalte) forskningsresultater, men i den foreliggende form er notabilitet ubegrundet. --Rmir2 5. jan 2012, 16:51 (CET)
  • Slet - --Pelle Hansen 8. jan 2012, 14:42 (CET)
Konklusion:
Slettet. Pugilist 12. jan 2012, 13:00 (CET)