Diskussion:Njord

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Njord er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Stock post message.svg Huskeliste for Njord: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Lovende[redigér wikikode]

Påstande markeret med [Kilde mangler] bør fjernes før artiklen kan blive LA. --Thomas 25. feb 2010, 21:22 (CET)

Jeg er ikke helt enig. På Wikipedia:Lovende artikler er kriteriet: En lovende artikel skal først og fremmest være i stand til (potentielt) at blive forbedret til en god artikel inden for en overskuelig fremtid gennem brugersamarbejde.. Kravet til GA er derefter: ...have kilder og eksterne henvisninger (med mindre emnet er strengt faktuelt) . - det kan så diskuteres, om der skal kilder på alt. --Ktp72 26. feb 2010, 09:37 (CET)
Der skal naturligvis ikke være tvivlsomme påstande uden kilder, hvis artiklen skal accepteres som LA. I det aktuelle tilfælde, anser jeg det ikke som en væsentlig mangel.
Men hvad betyder "æt": Njord tilhører vanernes æt, og boede oprindeligt i Vanaheim. Der bør være et link til en artikel her..
Desuden bør den læses igennem af nogen dels med forstand på etymologi og dels nogen med forstand på nordisk mytologi - dvs. ikke mig. Jeg har haft svært ved at vurdere den faglige korrekthed af artiklen, men har primært fokuseret på sprog, formatering og lignende wiki-ting. --|EPO| COM: 17. jun 2010, 12:10 (CEST)