Diskussion:Nyborg

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Nyborg som hovedstad I burde skrive noget om Nyborgs tid som Danmarks hovedstad, det er en temmelig væsentlig del af vores historie F.eks regerede Magrethe den 1. over Kalmarunionen fra Nyborg, og samme Kalmarunion var formentlig årsag til at hendes efterfølger (Erik af Pommeren) flyttede hovedstaden til København idet den lå mere centralt i forhold til unionen... I skriver fejlagtigt under Roskilde at det var den der var hovedstad før København, det passer ikke! Roskilde har aldrig været hovedstad den var bispesæde... Vh. John J.

Du kunne også selv skrive om det - der er nogle links til hvordan man redigerer Wikipedia i velkomsten på Brugerdiskussion:89.23.242.253 . vh. Nico (diskussion) 29. sep 2015, 18:49 (CEST)