Diskussion:Nygård (Egen Sogn)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der må være sket en fejl, en bidragsyder har fjernet overskrifter i eksterne henvisninger. Jeg genindsætter. --Ultraman (diskussion) 13. feb 2014, 18:10 (CET)

tja... det kan jo diskuteres, og det har vi gjort i en lang diskussion, som så vidst jeg husker ikke førte til en konklusion. Det var helt bevidst, og jeg mener ikke det er en fejl, da jeg fjernede underoverskrifterne som jeg anser for mere forvirrende end oplysende - det vil altid være et spørgsmål om synsvinkel om man betragter en ekstern henvisning som en kilde, henvisning eller (fod)note. - Nico (diskussion) 13. feb 2014, 18:20 (CET)
Det kan vi nok ikke blive enige om. Jeg er bestemt af den opfattelse at overskrifter giver overskuelighed. --Ultraman (diskussion) 13. feb 2014, 19:47 (CET)
Der findes endog brugere, som kan finde på at indsætte skabeloner, hvis kommenterende noter og henvisninger ikke er adskilt, jf. Velfærdsstaten i Danmark, hvor der har været en lang og sej kontrovers om spørgsmålet; jeg synes, at løsningen i den artikel er ganske god. --Ramloser (diskussion) 14. feb 2014, 14:01 (CET)