Diskussion:Park Pobedy (Moskvas metro)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Ruslands flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Rusland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Ruslandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Navn[redigér wikikode]

@PerV: Navnet er stadig flertydigt efter flytningen da der er også er metrostationer med samme navn i St. Petersborg og Kasan (se ru:Парк Победы (станция метро)). Planlægger du i øvrigt at at skrive om andre Park Pobedy'er? Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. jan 2017, 23:13 (CET)

@Dipsacus fullonum:Ikke nu lige, men jeg prøver at se hvad de har gjort på ru wiki. Jeg er bare ved at rette de halvfabrikata Mermaid Man har leveret, inden de bliver slettede. Så jeg retter navnet til når jeg er færdig med Arbatskaja (Arbatsko-Pokrovskajalinjen), som Mermaid Man også hærgede. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jan 2017, 23:22 (CET)