Diskussion:Peter Aundal Toft

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Er blevet opfordret at give en begrundelse for skabelonen notabilitet. Grunden er, at jeg ikke kan få øje på, hvad der gør denne artikel notabel. --Rasmusbyg 10. okt 2011, 02:17 (CEST)

Sletningsforslag: Peter Aundal Toft

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Artiklen om Peter Aundal Toft blev den 10. oktober 2011 markeret med "notabilitet" af Rasmusbyg. Lad os tage diskussionen her. Pugilist 11. feb 2012, 13:48 (CET)

  • Slet - Ifølge artiklen har Peter Aundal Toft et civilt arbejde, som mange andre. Herudover har han været med til at stifte en brugergruppe i Linux og har været medarrangør af Open Source Days. Han har publiceret nogle artikler i 1996 tilsyneladende relateret til sit civile job og har i 1999-2001 publiceret nogle artikler om fordelene ved Linux. Det er efter min opfattelse ikke tilstrækkeligt. Der er en hel del mennesker, der får optaget artikler om forskellige emner i tidsskrifter m.v., det det alene giver ikke notabilitet. Notabilitet skabes ikke ved selv at skrive om noget, men at nogen skriver noget om en. Pugilist 11. feb 2012, 14:08 (CET)
  • Slet - --Rmir2 11. feb 2012, 19:26 (CET)
  • Slet - Griner lidt nu af den grund jeg gav på artiklens diskussionsside. Men kan stadig ikke finde nogen grund til at den er notabel. Tilslutter mig i øvrigt ovenstående argumentation. --Rasmusbyg 12. feb 2012, 11:10 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. --Rasmusbyg 18. feb 2012, 08:57 (CET)