Diskussion:Politivold

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Tyndbenet artikel[rediger kildetekst]

Artiklen bør opgraderes. Der er mange artikler på nettet, som kan bruges. I nuværende form bør den vel slettes Ramloser (diskussion) 6. jun 2021, 12:58 (CEST)

Jeg er tæt på at være enig, som nævnt andetsteds. Artiklen er ren fristil uden kilder. Jeg har tidligere skrevet til artiklens forfatter og bedt om at artiklen blev skrevet færdig. Det vil jeg foretrække frem for en sletning. Men som det ser ud nu bør artiklen slettes. --Madglad (diskussion) 6. jun 2021, 20:06 (CEST)
Egentlig ville jeg gerne, men jeg har rigtig mange andre projekter, der skal gøres færdige først.--Ramloser (diskussion) 6. jun 2021, 20:46 (CEST)