Diskussion:Postmand Per

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Sletningsforslag: Postmand Per

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Dannebrog Spy har markeret denne artikel med {{dåsedansk}}. --Henrik (heb) 12. jan 2011, 20:20 (CET)

  • Symbol keep vote.svg Behold - Artiklen skal da ikke slettes, men den skal naturligvis rettes op sprogligt. --Arne (Amjaabc) 12. jan 2011, 21:11 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg har rettet en smule på sproget. Nillerdk 12. jan 2011, 21:59 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Justeret lidt mere på sproget. --Pugilist 13. jan 2011, 22:15 (CET)
  • Symbol delete vote.svg Slet - helt ærligt synes jeg, at vi er langt under grænsen for ethvert kvalitetsniveau. Vi risikerer, at enhver tv-serie i mindst to programmer bliver notabel. Jeg synes, at princippet herom kunne fortjene en alvorlig drøftelse.--Rmir2 14. jan 2011, 20:09 (CET)
Hvad mener du konkret? At Postmand Per ikke er notabel eller at artiklen er dårlig lige nu? Jeg selv er ikke i tvivl om at Postmand per er notabel. Nillerdk 16. jan 2011, 09:56 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Bredt kendt og meget set serie på dansk TV. Jeg ser ingen grelle sprogproblemer. Klart behold. --Medic (Lindblad) 14. jan 2011, 20:30 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Velkendt tv-serie for børn. Teksten ser ud til at være blevet rettet op. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jan 2011, 20:42 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Det kan er overhovedet ikke være tvivl om. --Santac 15. jan 2011, 11:31 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg indsatte ikke skabelonen, fordi jeg mente artiklen burde slettes, men fordi bruger:Rodejong, der oversatte den fra nederlandsk, klart overvurderede sine danskevner. Der er der så heldigvis blevet rettet betydeligt op på imellemtiden. Tv-serier er i øvrigt i mine øjne altid notable, men i begrebet serie ligger altså også noget mere end to af slagsen om end ikke nødvendigvis som mange som denne serie. --Dannebrog Spy 15. jan 2011, 23:38 (CET)
fordi bruger:Rodejong [...] klart overvurderede sine danskevner. Jeg synes det er prisværdigt, at udlændinge gør et stort arbejde for at hjælpe os på dawiki. Det er al støtte værd og i dette tilfælde opstod en ny artikel. Så længe der ikke er tale om en kæde af maskinoversættelser, burde det ikke være noget problem for os efterfølgende at rette de få artikler sprogligt op. Det er naturligvis på sin plads at indsætte en sprogskabelon. Derimod ønsker jeg at tage afstand fra nedladende kommentarer rettet mod ivrige bidragsydere. Hvis der skulle være brug for at dæmpe en iver, så kan det også formuleres anderledes sagligt. Nillerdk 16. jan 2011, 09:53 (CET)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Det grænser ærligt talt til det trættende, at det overhovedet bliver foreslået at slette artiklen. --Brandsen 16. jan 2011, 09:56 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Sprogproblemerne er rettet op, så Per og den lille kat Emil får lov til fortsat at køre rundt i den røde postbil. Pugilist 16. jan 2011, 12:21 (CET)

Baseret på den Nederlandske Wikipediaside "Pieter Post" på wikipedia.nl

I afsnittet hvor Postmand Per bliver vist er der henvist til "Pieter Post" som sendes både i Nederlandene og Belgien, og sendes synkroniseret på Nederlandsk. Ifølge Wikis reglementet må Nederlandene og nederlandsk ikke blive skiftet ud til Holland og hollandsk eller om vent. Mvh, --Rodejong 13. apr 2010, 15:44 (CEST)