Diskussion:Rangers FC

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Glasgow Rangers[rediger kildetekst]

Jeg har genindsat den kildebelagte oplysning om, at klubben også ofte omtales under det uofficielle navn Glasgow Rangers, som Bruger:LordValhal har fjernet uden begrundelse. Betegnelsen er ofte anvendt og derfor relevant at nævne i artiklen, som det f.eks. også er tilfældet i den tilsvarende artikel på engelsk wikipedia. Økonom (diskussion) 24. jul 2021, 07:43 (CEST)

Klubben hedder stadig ikke Glasgow rangers, lige meget hvor mange folk der forkert kalder den for det.(skrev LordValhal (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det fremgår netop af den nuværende tekst, at klubben ikke hedder Glasgow Rangers, men at det blot er en uformel betegnelse, som mange folk anvender, så jeg forstår ikke, hvorfor du synes, teksten er problematisk. Økonom (diskussion) 25. jul 2021, 13:59 (CEST)