Diskussion:Rebroussementsstation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Emblem-star.svg Artiklen Rebroussementsstation har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 5, 2012.

Stock post message.svg Huskeliste for Rebroussementsstation: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Struer?[rediger kildetekst]

Struer er vist lige så meget en R. som Århus. Togene fra Århus og sydfra rebrousserer, men man kan altså godt køre igennem til Thisted ad Thybanen. Jeg er ikke ajour med køreplanen for tiden, men i DSB-tiden kørte nogle af togene fra Århus igennem til Thisted. Der er vist også et lyntog fra Thisted, over Struer-Herning-Fredericia (eller har været) til København. Ditlev Petersen (diskussion) 16. jul 2013, 00:50 (CEST)

Helsingør[rediger kildetekst]

Det står "Toget skal dermed forlade stationen i samme retning, som det kom ind – det rebrousserer. " Det står videre ang Helsingør, Frederikshavn og Sønderborg, at disse ikke er rebroussementsstationer, grundet på "Det skyldes, at toget på en sådan station ikke skal rebroussere, dvs. vende for at køre videre ad strækningen.". OK, men hvordan skal så tog der afgår fra Helsingør gøre ? Nåkk kører togene ud fra Helsingør uden at vende !? Og då taler jeg om de tog der kører helt ind (ikke Gribskovbanens lokaltog) Boeing720 (diskussion) 17. okt 2013, 23:18 (CEST)