Diskussion:Søgade (Kolding)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

@Jesper Bøtker Mortensen:: Selvom den ligger her under din bruger, så er jeg alligevel nysgerrig omkring hvad der skulle gøre den vej notabel, i forhold til så mange andre veje? En anden ting skal den rykkes ud i artikelrummet igen på et tidspunkt bør det vist være som "Søgade (Kolding)" istedet for at følge den vanlige navngivningsstruktur. Mvh. Vrenak (diskussion) 30. aug 2016, 16:15 (CEST)

Søgade, med mindre der er andre nævneværdige gader ved navn Søgade, eller fordi man seriøst mener at der er forvekslingsrisiko med Søgaderne i København. --Madglad (diskussion) 30. aug 2016, 16:37 (CEST)
Jeg har flyttet siden til Søgade (Kolding). Der er vel mange byer, der har gader med navnet Søgade? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 30. aug 2016, 19:20 (CEST)
Søgade findes i: Aarhus, Aars, Ans, Aasa, Brædstrup, Dragør, Fjerritslev, Frederikshavn, Grenaa, Kolding, Juelsminde, Nykøbing F, Ringsted, Silkeborg, Skanderborg, Skibby, Sorø, Vamdrup, Vejle. Mvh. Vrenak (diskussion) 30. aug 2016, 19:33 (CEST)
Om den er notabel for Wiki er svært at afgøre. Den er i det mindste af lokalhistorisk interesse, da den fremgår af bykort allerede i 1532. Gaden er meget vigtig for Kolding by sammen med andre gader rundt om det hidtidige kongeslot Koldinghus, vil jeg påstå. Jeg vender tilbage til vinter til artiklen, hvor jeg udvider den med gadens historiske rolle for byen. Kolding er en af Danmarks ældste byer, så der er noget at fortælle. Også fra Søgade. Tak til EileenSanda for bidrag til artiklen. Lige nu arbejder jeg på cykelryterartikler. Jeg erkender det var at tage munden for fuld at påbegynde artiklen nu, hvor jeg også har opgaver på Jan Ullrich, Bjarne Riis, Rolf Sørensen m.fl. Tak for hjælpen til Madglad og andre, der måtte have hjulpet med at flytte artiklen.JBM 30. aug 2016, 19:43 (CEST)