Diskussion:SAS Group

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


2020 "Shitstorm"[redigér wikikode]

Jeg mener ikke at et afsnit om deres PR brøler forleden er relevant på sigt. Det er en sag, som er mere eller mindre glemt om et år. Mvh KnudW (diskussion) 13. feb 2020, 12:38 (CET)

Thumbup.svg Hørt! --‎‎‎‎Zelrin (DiskussionBidrag) 13. feb 2020, 12:42 (CET)

Hej. Måske. Men det er da højst relevant nu. Især med den mediestorm og nu også bombetrussel pga. kampagnen. Synes helt klart det hører til artiklen. Så kan man tage den til genovervejelse om et år. --Betabobby (diskussion) 13. feb 2020, 12:46 (CET)

Jeg vil mene, at 'shitstormen' er relevant. Jeg har slettet Betabobbys afsnit om 'shitstormen' på denne side, da jeg 1) mener at den hører til på Scandinavian Airlines og ikke på denne side, da det var flyselskabet SAS (Scandinavian Airlines) og ikke holdingselskabet SAS Group, der udgav denne reklame, (Betabobby har også skrevet et lignende afsnit på Scandinavian Airlines, som jeg også har fjernet grundet POV/partiskhed) og 2) jeg vurderede, at Betabobbys afsnit var partisk og at det tidligere har været fjernet, men efterfølgende tilføjet igen af Betabobby selv. Jeg vil mene, at det skal omskrives for at kunne tilføjes til artiklen igen. Se eventuelt WP: Hvad Wikipedia ikke er. --LinguineFusilli (diskussion) 2. mar 2020, 09:39 (CET)