Diskussion:Satudarah MC

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ud fra andre wikipedia'er og artikler fundet på nettet har jeg forsøgt at skrive lidt om gruppen, da meget omkring foregår nu og her kan artiklen derfor hurtigt ændres, prøver også at tage forbehold for aviser tit skriver for at sælge - mit spørgsmål jeg kan skrive gruppen er en rocker gruppe? medier bruger denne betegnelse, men er den korrekt? på den engelsk wikipedia bruger de noget der kunne oversættes til lovløs motorcykelbande og den hollandske wiki bruger betegnelse en multikulturel motorcykelklub --BillyDK (diskussion) 24. feb 2014, 18:30 (CET)

Forsøger med "Gruppen er i praksis alment kendt blandt andet fra medier som en rockergruppe, selv betegner de sig som en multikulturel motorcykelklub" --BillyDK (diskussion) 25. feb 2014, 01:39 (CET)

Lystrup er ikke en del af Norddjursland[rediger kildetekst]

Edit: Det ser ud til at Ritzau har været dovne. Det kan være de mener Lystrup Stand.

I afsnittet der omhandler udvidelser af klubben, nævnes det at de har forsøgt udvidelse i Norddjursland. Det fremgår af artiklen at Lystrup var deres mål, men Lystrup er ikke en del af Nordjursland. Artiklen nævner også Nordjursland, men Lystrup er knap nok en del af Syddjursland, hvis ikke bare en forstad til Aarhus. https://da.wikipedia.org/wiki/Lystrup_(Aarhus_Kommune)

Afsnittet: "(...), der åbnede dog kun en ny afdeling i Glostrup, samtidigt kom det i medier frem at der havde været forsøg på at etabler en afdeling i Norddjursland."

Jeg ville forslå at ændre det til Lystrup eller Aarhus Kommune :-) (Skrev 2A02:120B:C3D8:1690:B517:3187:5C11:C752 (diskussion) . Husk at signére dine indlæg.)