Brugerdiskussion:BillyDK

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, BillyDK!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen JGC 21. feb 2008, 08:41 (CET)

For bedre at kunne holde styr på nye indlæg til min bruger diskussion har jeg besluttet løbende at sætte indlæggende ind på arkiv sider, så kan jeg stadigt se det

Fint med din udvidelse af artiklen, men husk at genitiv af Marx er Marx' ikke Marx's ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 21. aug 2016, 19:13 (CEST)

Den skal sikkert rettes nogle steder ;) -- vh.BillyDK (diskussion) 21. aug 2016, 19:31 (CEST)

Enig i din udrensning i skabelonen, men jeg tror heller ikke Politisk Revy ville definere sig selv som kommunister, og ihvertfald betragter jeg ikke Blekingegadebanden som kommunister, gør du? mvh Per (PerV) (diskussion) 21. aug 2016, 19:54 (CEST)

@PerV - Politisk Revy, er det ikke startet af DKP? Ret mig gerne hvis jeg tager fejl. Og et fjern sted indenfor Maoismen definere jeg Blekingegadebanden som kommunister, Gotfred Appel som var den ideologiske inspirations kilde kom oprindelig ud af DKP, efter Kina-Sovjet brød forbindelse med hinanden i 60'erne støttede Appel Kina og blev smidt ud af DKP, herefter dannede han så KAP, og senere blev det så til noget andet, som blev til Blekingegadebanden. vhBillyDK (diskussion) 21. aug 2016, 20:01 (CEST)
Prøv at se her om Politisk Revy. Jeg tror hverken Jesper Jensen, Bente Hansen, Ebbe Kløvedal Reich eller Preben Wilhjelm, der var nogle af de centrale figurer, kan betragtes som kommunister. Så vidt jeg ved blev bladet understøttet af Fredsfonden, se også Enkefru Plums Støttefond. Den fond havde så vidt jeg ved ingen tilknytning til den kommunistiske bevægelse. Lad os tage Blekingegadebanden en anden gang. mvh Per (PerV) (diskussion) 21. aug 2016, 20:26 (CEST)
@PerV
Jesper Jensen har blandt andet været med ved uddeling af Gelsted-Kirk-Scherfig-Prisen, vist sammen med Jesper Klein, det dog en del år siden. De andre har vist haft venstrefløjs tilknytning, men nej, kan godt se hvad du mener i forhold til Politisk Revy, den kan godt ryge ud.
Hvis man er DKP'er, KP'er eller APK'er som eksempel ville man nok ikke mene Blekingegadebanden er kommunister, da disse partier ikke har de samme overbevisninger, men altså Sovjet mente ikke Kina var rigtige kommunister og omvendt, så det er bare en gammel diskussion om igen - gruppen var meget maoistisk inspireret i deres "Tredje verdens teorier" om at revolutionen først kommer til at foregå i de fattige tredje verdens lande, som de vestlige på grund af koloniale "bånd" levede godt af, den uundgåelige revolution ville komme (ligesom de andre K'er mener) dog først når den tredje verden var befriet. Hvor DKP kæmpede for bedre vilkår for arbejderne her i landet, mente Blekingegadebanden at det danske "proletariat" allerede havde det godt og fint, derfor handlede det stort set kun for dem om hvad der skete ude i verden. De er kommunistiske, fordi de er i maoistisk kategorien, men internt blandt kommunisterne er der stor diskussion om det! vh.BillyDK (diskussion) 21. aug 2016, 20:53 (CEST)
Det der skiller Blekingegadebanden ud er den elitære stategi. En lille gruppe, der forsøger egenhændigt at ændre tingene. Hvor stragien for DKP, KAP, DKP/ML, KP osv. er at rejse masserne til kamp. En temmelig væsentlig forskel. --Madglad (diskussion) 21. aug 2016, 22:33 (CEST)
@Madglad - det udbyder jeg gerne, for Blekingegadebanden ønskede også at "rejse masserne til kamp", men de mente at arbejderbevægelsen i Danmark og den vestlige verden havde det så godt under kapitalisme, der levede på "kolonialt" undertrykkelse af den tredje verden, banden ville "rejse masserne" men de mente man skulle starte andre steder end i den vestlige verden.
Kender i vitsen om at hvis man sætter tre kommunister ud på en øde ø, går der tre dage så er der tre partier og tre dagblade. Enighed blandt kommunister og beskyldninger om andre kommunister ikke er rigtige kommunister, det er ikke en sjældenhed. vh.--BillyDK (diskussion) 25. aug 2016, 12:43 (CEST)

Se venligst denne afstemning, du kan selvfølgelig også læse hele diskussionen her: Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne. Den er 256.312 bytes lang. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. dec 2016, 11:47 (CET)

Se venligst her[rediger kildetekst]

Ole Palnatoke Andersen på facebook. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. dec 2016, 16:29 (CET)

Jeg er sikker på, at du ville kunne berige denne diskussion, ihvertfald er jeg interesseret i at høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 13:27 (CET)

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[rediger kildetekst]

Hej BillyDK, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)

Du er blevet blokeret pga. for omfattende diskussion med dårlig tone (og WP:POINT) efter en din deltagelse i en redigeringskrig. Brugerdiskussion:Savfisk#Fald_lige_ned, Brugerdiskussion:Vrenak#Redigerings_krig, Brugerdiskussion:Amjaabc#Hvad_har_du_gang_i_???. Det er utilstedelig opførsel at "tæppebombe" brugere på den måde. (Det her indlæg er den rigtige måde at rejse en sag på i dit tilfælde Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Hærværk fra Bruge:Amjaabc). Dette indlæg er ikke et svar til diskussion her af ovenstående indlæg. --Glenn (diskussion) 20. jan 2018, 15:32 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)