Diskussion:Schweiz

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Symbol support vote.svg Artiklen Schweiz er en god artikel. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset som værende god som kundskabskilde og inspiration til andre artikler. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Schweiz har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 22, 2008.

 

Stock post message.svg Huskeliste for Schweiz: rediger · historik · overvåg · opdater

Artklen Schweiz omskrives i øjeblikket af Gevin. Nedenfor huskepunkter der er opstået under skriveprocessen. Du er velkommen til at bidrage med punkter. Gevin 22. mar 2008, 10:02 (CET)

  • Klimadata i tabel
  • Sporvogne og S-baner
  • Energi- og vandforsyning
  • Turisme
  • Flere kilder. Der mangler kildehenvisninger i næsten alle afsnit.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
GA GA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse GA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

UNO-kvarteret er i Geneve

Uklart hvad der menes.

Sebastjan 29 mar. 2004 kl. 16:35 (CEST)

Schweiz eller Svejts[rediger kildetekst]

Nu faldt jeg lige over et link til Schweiz, som faktisk var skrevet Svejts. Når nu det er vedtaget, at siden hedder Schweiz, bør alle links hertil så ikke også hedde dette? Det drejer sig om cirka 20 sider nævnt under Speciel:Whatlinkshere/Svejts. --Morten Barklund 19. sep 2005 kl. 01:33 (CEST)

Hvis du mener, at formen Svejts skal erstattes af Schweiz i artikler, så nej. Begge former er gyldige ifølge RO. Som det fremgår af Kategoridiskussion:Svejts kan der argumenteres for begge former, så der vil næppe kunne skabes enighed om at ensrette sprogbrugen i artikler. Der ligger heller ikke nogen vedtagelse i, at artiklen her hedder Schweiz, ligesom det ikke er vedtaget, at vi skriver jogurt.--Heelgrasper 19. sep 2005 kl. 04:02 (CEST)
Men hvis du ønsker at ændre [[Svejts]] til [[Schweiz|Svejts]], står det dig frit for - det ændrer ikke på artiklernes udseende, men det gør at linket går direkte hertil i stedet for via en omdirigering. --Palnatoke 19. sep 2005 kl. 06:17 (CEST)

Dansk sprognævn har slettet stavemåden: Svejts (Skrev 85.82.166.151 (diskussion • bidrag) 18. nov 2012, 23:17‎. Husk at signere dine indlæg.)

Kilde: Dansk Sprognævns årsberetning 2010 p 21, måske en botoperatør kunne rette? - der er 70 links der er stavet Svejts, men det står sikkert også mange andre steder - Nico (diskussion) 18. nov 2012, 23:40 (CET)
Min bot er nu i gang med at rette »svejts« til »schweiz«. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 19. nov 2012, 01:58 (CET)
Så skulle det vist være ordnet. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 19. nov 2012, 02:40 (CET)

Ikke en god artikel[rediger kildetekst]

Der er da for mange oversætterfejl188.179.123.130 26. okt 2017, 21:22 (CEST)