Diskussion:Science fiction-film

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg er ret overbevist om, at denne særskrivning ikke er tilladt. Et begreb i to ord kan ikke laves til et sammensat ord uden bindestreg (se samme artikel, som jeg dog selv er primær forfatter på). --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 17. sep 2006 kl. 12:57 (CEST)

Ifølge min retskrivningsordbog hedder det:

Hvis førsteleddet i gruppesammensætninger skrives i mere end et ord, sættes der bindestreg mellem det næstsidste og det sidste ord. Fx Au pair-pige og pil selv-rejer

Altså skal der også bindestreg i Science fiction-film!--Bsh 17. sep 2006 kl. 13:16 (CEST)

Uencyklopædisk[redigér wikikode]

Eftersom dette er et uddrag fra en specialeafhandling jf. noten nederst i artiklen er denne ikke just encyklopædisk opbygget. Et par steder i teksten optræder der endvidere sætninger som "Når jeg alligevel indleder med nogle overvejelser omkring...". Jeg mener denne enten bør slettes eller skrives totalt om. --Sabbe 1. feb 2008, 14:24 (CET)

Sletningsforslag: Science fiction-film

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Science fiction-film er et uddrag fra en specialeafhandling. Artiklen blev 1. feb 2008 markeret som uencyklopædisk uden der er sket sønderlige forbedringer. Efter min opfattelse er Science fiction en udmærket artikel og jeg kan derfor ikke se, hvad denne artikel skal tilføje.

  • Symbol delete vote.svg Slet --MGA73 3. okt 2008, 20:35 (CEST)

Symbol support vote.svg Støtter Ved ikke om den skal slettes helt. Men synes sproget i det der er for svært at fortså for den gennemsnitlige læser. --Lindberg 12. okt 2008, 18:28 (CEST)

Ovenstående {{støtter}} taget som støtte for sletning og artikel er slettet. --Broadbeer, Thomas 19. okt 2008, 20:58 (CEST)