Diskussion:Senseo

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Jeg har nuanceret artiklen og fjernet noget af det jeg anså for mest kommercielt. Jeg har tilføjet en nuanceret vurdering, hvori maskinen karakteriseres som et kaffebrygningssystem på linie med alle andre kaffebrygningssystemer (selvom det her er specielt - og lidt dyrt!) - Jeg ser maskinen som en lille del af den internationale kaffekultur (og så er det underordnet om jeg selv synes den er god, smart, eller om jeg slet ikke bryder mig om den) ... jeg laver selv kaffe på mange forskellige måder ... spædende fra cappuchino og sort til irsk! - moeng 30. maj 2007, 14:46 (CEST)

Der skal skrives om og skrives mere til for at denne artikel skal overleve - efter min mening. --Anjoe (Anders) 10. jun 2005 kl. 19:56 (CEST)

Helt enig! Enten er der tale om et udslag af ungdommelig skæmtsomhed eller også er det regelret reklame. Artiklen kan i hvert fald let undværes.--Sten Porse 10. jun 2005 kl. 20:49 (CEST)
Artiklen er skrevet af Mark Jensen. Jeg tvivler på, at han har en økonomisk interesse i emnet. Der er heller ikke nogen ekstern henvisning til en officiel hjemmeside. Jeg er enig i synspunktet med, at dette er en værdiløs side, som jeg godt kunne undvære, men jeg vil ikke slette den. Da der trods alt er en smule information i artiklen. --Maitch 10. jun 2005 kl. 21:13 (CEST)
Artiklen er alt for kort til være god. Man kunne overveje at flytte indholdet til Kaffemaskine og ændre den til en omdirigering. Men det vil jeg ikke foreslå her, da siden har en nyttig funktion: Interwiki-henvisninger så man kan mere information hvis man kan læse engelsk eller hollandsk. Derfor synes at artiklen skal bevares som stub indtil udvider den. Byrial 10. jun 2005 kl. 21:24 (CEST)
Ja, jeg så godt at Mark havde skrevet den, og jeg håber heller ikke at han tager det for hårdt, men jeg kunne ikke finde en bedre skabelon. Jeg kunne også godt tænke mig at omskrive og udvide den selv, men jeg aner ikke hvordan en senseo virker... --Anjoe (Anders) 10. jun 2005 kl. 21:25 (CEST)
De engelske og nederlandske Wikipediaer har artikler om Senseo: en:Senseo og nl:Senseo, så måske skulle vi også have en. Personligt tror jeg dog nok, at dens betydning ligger under fx SodaStream (som ingen åbenbart har fundet tilstrækkelig vigtig endnu).--Heelgrasper 10. jun 2005 kl. 21:21 (CEST)
Jeg har udvidet artiklen nu. Princippet på Wikipedia er "All human knowledge" - Så hvis det ikke også omfatter en af de mest populære/omtalte/(hvad man nu vil) kaffemaskiner i verden, så bør grundprincippet omformuleres. - Mark Jensen 12. aug 2005 kl. 00:16 (CEST)