Diskussion:Slagelse Stadion

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Harboe Arena --> Slagelse Stadion?[rediger kildetekst]

Nu hvor "FC Vestsjælland" er gået konkurs for længe siden, og licensen gået tilbage til SBI (moderklubben), så er der vel næppe navnesponsorat gældende på Slagelse Stadion? Tvivler på at moderklubbens hold i Sjællandsserien, har fået lov til at have lavet en ny sponsoraftale i øvrigt - hvis de da overhovet må bruge opvisningsbanen endnu. --Infobesity (diskussion) 13. apr 2016, 15:44 (CEST)

Det tror jeg bestemt, du har ret i, og en IP-bruger har også netop rettet dette. Men jeg kan desværre ikke finde dokumentation for, at sponsornavnet ikke længere findes. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. sep 2017, 11:46 (CEST)