Diskussion:Socialistisk Folkepartis Ungdom

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

ENDYL medlemsskab[rediger kildetekst]

Er der nogen onlinekilder der kan bekræfte udsagnet om at SFU har meldt sig ud af ENDYL? --90.184.62.49 28. dec 2010, 14:05 (CET)

Uddrag fra referatet af 5. landsledelsesmøde i SFU 2010-2011: "8. European Network of Democratic Young Left (ENDYL) Skal vi melde os ud af ENDYL? ● Ja, vi skal melde os ud, og hellere satse på bilateralt samarbejde. ● Ja, men bilaget var for langt. ● Beklageligt, at der ikke er en international/europæisk organisation der passer til SFU. ● Vi skal forblive medlemmer, men ikke lægge så mange kræfter i det. ● Vi risikerer at ENDYL vil lave ting vi ikke kan stå inde for.

Indstillingen er vedtaget

Konklusionsforslag til ENDYL-punkt Internationalt Udvalg pålægges at vedligeholde bilaterale samarbejde med meningsfulde søsterpartier, herunder evt. invitere dem til vores landsmøde, særligt SP i Holland og SU i Norge. Endvidere skal der til et af de to kommende ledelsesmøder udarbejdes et overblik"

Mvh Frederik Cornlius Østergaard, landskasserer i SFU (deltog på pågældende møde)


Semibeskyttet[rediger kildetekst]

Der er åbenbart en flok jokere, der syntes det er sjovt at ændre navne i denne og andre organisationer. Da jeg ikke føler for at blokere dem alle samme, efterhånden som de dukker op, har jeg tilladt mig at semibeskytte denne artikel en stykke tid. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. apr 2015, 09:46 (CEST)

Tror ikke der er indhendtet tilladelse til brug af SFU's logo. Er der?--LatteDK (diskussion) 24. aug 2021, 18:48 (CEST)