Diskussion:Storebæltsforbindelsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Storebæltsforbindelsen og Storebæltsbroen omhandler samme emne, Storebæltsforbindelsen er efter min mening det bedste navn. --Janus 2. jan 2010, 21:43 (CET)
Jeg har arbejdet på en sammenskrivning, som kan ses på Bruger:JoneX/Storebæltsbroen. --Janus 3. jan 2010, 23:44 (CET)

Manglende billeder af vestbroen[rediger kildetekst]

Artiklen indeholder 5 billeder af østbroen, men kun et billede af vestbroen, og det af undersiden. Der burde altså som minimum være et ordenligt billede af vestbroen, da den er lige så meget en del af storebæltsforbindelsen som østbroen.(Skrev 87.104.37.203 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du kan måske finde et egnet billede på denne side på Commons, ellers må du vel ud med fotoapparatet. -- Mvh PHansen (diskussion) 17. jan 2016, 17:29 (CET)

Dette er en mindre ændring[rediger kildetekst]

Ved mindre betydningsfulde redigeringer, rettelser skal folk huske at sætte flueben ved "Dette er en mindre ændring".--Bornsommer (diskussion) 26. jun 2017, 00:06 (CEST)